2777
2789
ممیشه منم راهنمایی کنی؟؟؟ من علاقه زیادی به کیک و دسر و شیرینی دارم اما الان دست زیاد شده مواد گر ...

ببین اگه علاقه داری پیشو بگیر اولش سخته ولی ققططعا موفق میشی

ووولی به شرایط نگاه کن اگه محیطتون بزرگه که خب اوکی اگر کوچیکه بااین تفاسیر که میگی تعداد زیادی به این کار مشغولن یکم کارت سخت میشه

ببین واسه قنادی خونگی اول باید مشتری ثابت پیدا کنی ومشتری دراین مواقع به قیمت وکیفیت کارت میاد

شما باید از راهی بری که قناد خونگی های دیگه نرفتن

مثلا واسه اول کارت اینه که ریسک نکنی اول مشتری پیدا کنی بعد کاروانجام بدی

حالا مشتری پیدا کردن چجوره واسه اینکه خودتو بین رقیبات پیدا کنی 

چجوری مثلا شما شیرینی یه شهر خاصو یادمیگیری مثلا باقلوا یاکاک یا...

میای آگهی میکنی که شما کیک دوکیلویی با کیفیت از مابخرید وبه عنوان هدیه ازما شرینی فلان شهرو بگیرید

شاید به نظرت ضرر باشه ولی قرار نیس ۴کیلو شیرینی بدی که نهایت ۷یا۸تادونه تویه جعبه شیک با سلیقه میچینی ومیدی اینجوری هم سفارشت تعدادش میره بالا هم مقدارش

دوم میگی ضرر میدی عزیزم چون شما دارید به نسبت چیزی که خودتون میخورید درست میکنی مثلا تو یه کیک شما دوتالیوان ارد میریزی و بعدبا ۵۰گرم خامه خامه کشی میکنی

ولی تو شرینی فروشی اینکارو نمیکنه که اون یه لوان ارد میریزه وبعد از ۲۰۰گرم خامه برای خامه کشی استفاده میکنه

شاید در ظاهر کیک شما وکیک اون شیرینی فروش یه اندازه باشه ولی اون ۷۰ درصدش خامس کیک شما ۷۰ درصدش اردو...

شماهم میتونید به صورت عمده بخرید به بازارایی برید که یه راسته بازار فروش اقلام قنادی باشه مثلا از شیرینی فروشی ارد نخرید

واسه شروعم میخوای ریسکو به حدددداقل برسونی یه مدت برو تویه قنادی قسمت پختش کار کن که دستت بیاد چی به چیه

من ممطمئنم موفق میششی

آدمی آه است و دَم
به من ی کاری بگو دیپلمم تو خونه و امکان بیرون رفتن برای کار هم ندارم ..اومدم کاره محتوا نویسی بکنم و ...

لپ تاپ یا کامپیوتر داری؟

باتوجه به حرفی که گفتی از نرم افزارو موبایلو ...سر درمیاری

واینکه میگی امکان بیرون رفتن نداری

الان تو اینترنت پپپررر از ویدیو های اموزشی برای ساخت وبسایتو .....فقط باید حوصله بزاری واگگر واقعا هدفت درامده تموم خستگیاشو به جون بخری ویاد بگیری

اونوخت خییلی راحت میتونی کارتو شروع کنی

الان عصر عصر تکنولوژیه وحتی پررت ترین فروشگاها هم محصولاتشونو واسه فروش میزارن تواینستا

حالا شما باطراحی وبسایت چه کار میتونی بکنی بهترین وساده ترین نوعش وبسایت فروشه

مثلا شما به فروشنده ها پیشنهاد میدی اقا من برات با ۲۰ درصد قبمت کمتر بقیه وبسایت نویسا یه وب فروشه لوازپتو درست میکنم اینجوری فروشگاه اینترنتی مخصوص خودتو داری و...

دوم ساختن عروسک کچه ایه دقت کن پارچه ای و...نه ها کچه ای به ششدتت هنر قشنگیه وایینکه قسمت مهمش کجاس اینکه هنوز تعداد خیییلی کمی بهش مشغولن و یعنی میتونی راحت یه بازار کار شخصی پیدا کنی فروششم راحته هم تواینستا هم خرازی هم اسباب بازی فروشا هم لوازم تزئینیا واکسسوریا و.......واینکه مواد اولیه خااصو گرونیم نمیخواد اموزشاشم تواینترنت هست

حتمما سرچ کن تواینترنت وببین عکساشو خیلی زیباس

آدمی آه است و دَم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه علاقه داری پیشو بگیر اولش سخته ولی ققططعا موفق میشی ووولی به شرایط نگاه کن اگه محیطتون بزر ...

ممنونم گلم که این همه زحمت کشیدی خدا خیرت بدهدخیلی خیلی مطالبتون خوب بود

دنیا دنیا ممنونم ازتون🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لپ تاپ یا کامپیوتر داری؟ باتوجه به حرفی که گفتی از نرم افزارو موبایلو ...سر درمیاری واینکه میگی ام ...

ن کامپیوتر ندارم .و از نرم افزار موبایل هم سر در نمیارم 

این ها ک کامپیوتر خوندن میگفتن برنامه نویسی خیلی در آمد داره تازه اونا هم میگفتن ما تازه با اینکه کامپیوتر خوندیم باید بریم کلاسش ک کلاسش  هم گرونه .مخصوصا برای من ک چیزی از این چیزا سر در نمیارم .بچه ها بهم محتوا نویسی  رو پیشنهاد دادن گفتن  همون با گوشی هم میتونی و با چنتا آموزش تو اینترنت هم میتونی یاد بگیری راحته و از ماهی سه چهار تومن داره واست فعال باشی و اراده داشته باشه  بیشترم میشه بستگی به تلاش خودت داره .ولی من چون دیپلمم هم انسانی بود  یعنی تا حالا با کامپیوتر اینا سر کار نداشتم یاد نگرفتم ...کاش میتونستم برم کلاس بچه ها گفتن برنامه نویسی و طراحی سایت عالیه . ک اونم یکی باید درسش رو خونده باشی یکی اینکه هوشش رو داشته باشی ..من ی محتوا هم یاد نگرفتم ک باید مطلب برای سایتی در مورده موضوعی جمع میکردم

کاره عروسک هم فکر نکنم بتونم ی سره دستم تو گج و وسواسی ک ریخت اینجا و اونجا یا ک درست نشد 

پس باید بی خیال بشم ..ممنون وقت گذاشتی و توضیح دادی دوست عزیز انشاءالله خدا حاجت دلت رو بده

خدایا شکرت🙏
ممنونم گلم که این همه زحمت کشیدی خدا خیرت بدهدخیلی خیلی مطالبتون خوب بود دنیا دنیا ممنونم ازتون🙏🙏 ...

زحمتی نبود گل گلیم😍

باعث افتخار بود که لایق دونستی بهمو ونظر پرسیدی

ان شاالله تاپیک بزنی کارگاه قنادیم افتتاح شد😍😍

آدمی آه است و دَم
ن کامپیوتر ندارم .و از نرم افزار موبایل هم سر در نمیارم  این ها ک کامپیوتر خوندن میگفتن برنامه ...

چرا فک میکنی نمیتونی

اونی که درسشوخونده ومیگه کلاسم بره نمیتونه دلیل نمیشه شماهم مث اون باشی

شما خودتی ارادتو میشناسی سعیو تلاشتو میشناسی اینکه بقیه بگن چه سودی داره 

منم رشتم انسانی ولی عاشق کامپیوترم فقط وقتشو ندارم

از صفر روشن کردنشو بدون اینکه کسی بهم بگه یاد گرفتم

عروسک کچه ای ریختو پلش نداره براهمین پیشنهاد دادم بهتون قیچی ومترو گچو خط کشو کاغذ الگو و.....نمیخواد

ضایعاتم نداره اااصصصلا 

خواهش میکنم وضیفس ولی بازم چیزی به ذهنت رسید بگو یا نگا کن ببین بازار اطرافت به چی نیاز داره

آدمی آه است و دَم
چرا فک میکنی نمیتونی اونی که درسشوخونده ومیگه کلاسم بره نمیتونه دلیل نمیشه شماهم مث اون باشی شما خ ...

درسته .از ی جایی باید شروع کنم .بازم ممنون 🙏

این عروسک رو ببینم چی میشه ی روز برم شهر ببینم میتونم مغازه ای جایی پیدا کنم شفارش بگیریم بیارم تو خونه بیشتر برا خواهرم میخوام .خودمم حالا در کنارش انجام میدم .طریقه ساختش از اینترنت یاد میگیریم .

خدایا شکرت🙏

عزیزم من چند ماهه با این سایت درآمد دارم و خداروشکر راضیم. کاراش راحته. لایک و کامنت و اینجور چیزا. اگه وقت بزارید تا روزی ۲۰۰ هزار تومن و بیشتر (بسته به تایمی ک میزارین) درآمد خواهید داشت.

https://xip.li/mAjITv