2777
2789
عنوان

سریال ونزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست
چرا باید تایلر هیولا بود؟

دهنت چرا اسپویل!😐😂

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

من دیدیمش تینیجری بود معمولی بود  برای من فصل دوم هم داره؟

احتمالا داره اخرش ندیدی چی شد؟؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هری پاترو دیدی قشنگه؟ 

رمانش قشنگتره

اگه با شوهرتون مشکل دارین،اگه همدیگه رو دوست ندارین،اگه خیانت دیدین،اگه جنگ و دعوا دارین،اگه نمیتونین شکم خودتونو سیر کنین،نباید بچه بیارین.شما در برابر زندگی بچه هاتون مسئولین.بچه ارامش روحی و روانی و تامین مالی میخواد.نباید از بچه دار شدن فقط زاییدن رو بلد باشین.اگه با شوهرتون جر و بحث دارین اما به خاطر بچه طلاق نمیگیرین،دارین روح و روان و زندگی بچه رو خراب میکنین.ضربه ای که بحث و جدل و بی محبتی به روح بچه وارد میکنه،طلاق وارد نمیکنه...کاربری دست دونفره.سوالات و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
عزیزم تولدت مبارک منم۳۶ سالمه ولی کودک درونم هنوز نفس میکشه😁

مرسی قشنگم😍😍♥️

آفرین 😂🫂

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
هری پاترو دیدی قشنگه؟ 

وای آره من عاشق هری پاترم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

والا نمیدونم ماهواره میده یا نه

ولی تو کانالای تلگرام و سایت دی جی موویز میتونی دانلودش کنی

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

والا نمیدونم ماهواره میده یا نه ولی تو کانالای تلگرام و سایت دی جی موویز میتونی دانلودش کنی

با تچکر

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
عه پس نگاش میکنم

آره حتما نگاش کن اصلا یه حس عجیبی توشه

راستی هری پاتر سینمایی یا سریال چند قسمته؟ 

سینمایی ولی قسمتاش زیاده