2777
2789

این بچه منه آیا لاغره شما بگین؟

بچه من وزنش نرماله دکترش میگه نرماله من تا اون حد که نیازه بهش میرسم اونوقت یه کثافت برگشته میگه حامله شدی بچه بیچاره رو انداختی اونور چرا انقدر لاغر و داغونه خدا شاهده من انگار اصلا حامله نیستم همش بچه بغلمه دخترمم داره دندون در میاره دیشب تا ۳ نخوابیدم🤕

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

خب اینجا جا افتاده هر چی چاق تر باشی یعنی سالم تر و خوشبخت تری

شما به خودت نگیر مشکل از عقل ناقص اوناست

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

قربونش بشم😘😘😘😘خیلی هم نازه.

بعضی شعور ندارن.اهمیت نده

با اینکه بعضی کاربرا برای من همچنان محترم هستن اما لطفا لایک و ریپلای نکنن دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم👈 دلایل شخصی هست ممنون بابت درکتون✅ راز خوشبختی من خفته در قلب من است💗تو کجا میگردی قلب من این وطن است🇮🇷خاک مادرزادی خانه اجدادی این وطن ارثیه پشت در پشت من است💗گریه ها کرده وطن تاب آورده وطن 🖤مام پر درد وطن مادری شیرزن است❤قلب من خانه من 💕خانه زخم به تن 🖤خسته ام از جانی که گرفتار تن است 🖤من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهم هموطن ها راهم دشمن آتش زدن است🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در دهن مردمو نمیشه بست هر کار کنی یه تزو توصیه ی جدید میگن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
قربونش بشم😘😘😘😘خیلی هم نازه. بعضی شعور ندارن.اهمیت نده

خدانکنه❤

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

خب اینجا جا افتاده هر چی چاق تر باشی یعنی سالم تر و خوشبخت تری شما به خودت نگیر مشکل از عقل ناقص او ...

دختر من اول تپل بود از وقتی راه افتاده اضافه نمیکنه دندوناشم اذیت میکنن

الهی بگردم خدا حفظش کنه. ببین دقت کن ببین حرف از دهان کی داره بیرون میاد. دختر منم‌سه سالشه هنوز صحبت نمیکنه توی همین نینی سایت انقدر به من تیکه انداختن که حد نداره. دخترتون ماشالا خیلی نمکی هست. برات مهم نباشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

خدا حفظش کنه چقدر نازههههههه😍😍عزیزم اصلا اهمیت نده بچه تحرک داره دندون درمیاره معلومه که تپل نمیشه خب…

بچه الان باید وزن نرمال داشته باشه نه چاقی بیش از حد 

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
واااا بچتون خیلییییی کوچیکه این حرفا چیه میزنن😐😐😐. 

۱۴ ماهشه همش تو بغلمه انگار نه انگار ۴ ماهه باردارم هرکاری میکردم واسه دخترم میکنم از کسیم کمک نمیگیرم خودمم خودم فقط وقتایی که میرم چکاب میدمش مادرشوهرم چون بیمارستان میرم چکاب نمیشه بردش میترسم مریض شه

۱۴ ماهشه همش تو بغلمه انگار نه انگار ۴ ماهه باردارم هرکاری میکردم واسه دخترم میکنم از کسیم کمک نمیگی ...

عزیزم اهمیت نده . بگو دکترش که میگه خیلی خوبه . خدا مادرتم رحمت کنه خیلی جوون بوده . خودت چند سالته؟

خانواده شوهر منم هرررر وقت بچم رو ببینن چه یه روز قبل باشه چه یه سال، فرقی نداره واسشون میگن وای وای بچه رو نگا کن چه به روزش اومده حسابی حالش بده حسابی افتاده شده و هزاران حرف دیگه. اوایل سعی می‌کردم قانعشون کنم بعد دیدم حرف حالیشون نمیشه کلا زدم به در ناشنوایی. کلا انگار نمیشنوم. هر چی محلشون بدی بدتر میکنن.