2777
2789
چون دیگه روحیه ام همین شده خودمو بالاتر ازاین نمیبینم..

نگرشتو عوض کن عزیزم.

من از بچگی همیشه خودمو مادر دوتا پسر و صاحب یه خونه سنددار تو جای خوب و پشت ماشین میدیدم در صورتی که بچه پایین شهر بودم.

با قانون جذب به همش رسیدم باور کن الکی نمیگم الان همه چیز دارم چون همش قبل از خواب خودم رو تو اون موقعیتا و پشت ماشین و گوشی بدست میدیدم اون زمان که ایرانسل نیومده بود من صاحب موبایل شدم چون همش تصور میکردم و البته خیلی خیلی زیاد تلاش کردم و کار کردم و فکر اقتصادی داشتم.

نگرشتو عوض کن

من ۴۱ سالمه مطمئنم از شما بزرگترم به حرفام خوب فکر کن

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
آخی عزیزم باز خوبه بچه نداری بچه آدم نداشتن حالیش نمیشه دلش ساندویچ میخواد دلش کباب میخواد دلش ذ ...

عزیزم بچه ندارم عوضش پولی که شما خرج بچه میکنین من خرج دکتر میکنم تا بچه دار بشم .ماهی دوبار میرم یه شهر دیگه دکتر چهار ساعت راهشه . هر بار ۱۰۵ تومن ویزیت ۱۱۰ تومن برا نمونه برداشتن ۱۶۰ سونو .دارو ها هم اکثرا تقویتی خارجی بالای دو سه تومن  میشه هر بار. حالا ازمایشاش بماند دوماه پیش یه آزمایشم یک و نیم شد ازمایش شوهرم ۳۰۰ .اینایی که گفتم فقط یه گوششه عزیزم هر کی یه دردی داره دیگه😊😔کاش حداقل جواب بگیرم نسوزم بابت این همه خرج کردن .از شکممون از لباسمون میزنیم میریزیم تو جیب دکترا😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم دلم کبابه واسه اونا که ۶تومن دریافتی شونه. خدا برکت بندازه به پولشون

دریافتی شوهرمن ۶ تومن هست و هر پنجاه یاشصت روز حقوق میدن...ب جای ترسیدن شکرخدا کن ک مواداصلی روداری تازع شش تومنم داری رعایت کنی ازهمین ۶ تومن دوتومنشم پس انداز کن وقتی نیازنیس چراخرج الکی؟

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
عزیزم بچه ندارم عوضش پولی که شما خرج بچه میکنین من خرج دکتر میکنم تا بچه دار بشم .ماهی دوبار میرم یه ...

چقد ناراحت شدم

واست دعا میکنم تا قبل عید باردار شی و از دکتر رفتن راحت شی.کاملا بت حق میدم 

نذر بچه یتیم کن که انشالله باردار شدی ببری بدی حتما جواب میگیری آرامش داشتن اولین شرط باروریه درمانتم ادامه بده.

راس همه چیز خداعه.ازش خالصانه بخواه

انشالله دست خالی برنمیگردی

نگرشتو عوض کن عزیزم. من از بچگی همیشه خودمو مادر دوتا پسر و صاحب یه خونه سنددار تو جای خوب و پشت ما ...

من ۲۴سالمه

الان دوساله کلا زندگیم از این رو به اون روشده...

خونه داشتیم ازدستش دادیم..

شوهرم مکانیک بود مغازش  دزد زد و چون نداره دوباره ابزار بخره بیکارشده و میره اسنپ...

ماشینمون هم تصادف کردیم تقریبا یک سال خراب بود و نتوستیم درستش کنیم 

بعد چن جاشوهرم رفت واسه کار ۵..۶ماه کار میکرد یه اتفاقی میفتاد و نمیشد ..

خواسیم وام بگیریم قرض کنیم وسایل بخریم مغازه بزنه دوباره پولش جورنمیشه

الان یه مستاجر بادوتابچه بامسافر کشی کلی هم قسط داریم بخاطر ماشین ..

تواین دوسال هرجا شوهرم کارپیدا کرد کلی خوشحال شدم ولی نمیدونم چه حکمتیه درست نمیشه و بیکارمیشه...

شوهرمن از۱۱سالگیش شاگردی کرد تابعدسربازیش خودش مغازه زد و انگار ۲۲سال مکانیک بود الان یه دفعه ای همه چیش رفت و تازه میره مسافر کشی حاصل ۲۲سال زحمتش شده این.. اونم ازمن بدترشده دیگه

اصلا روحیه نداریم هردومون...

چون خانواده هردومون هم ازنظرموقعیت مالی عالی هستن اطرافیان روهم میبینیم بیشتر غصه میخوریم...

که چی شد یهو همه زندگیمون رفت...

بچه ها چه جوری میگین مثلا با ۴ نفر اینقدر  مگه بچه هزینه نداره خدای نکرده اگر بیمار بشه هزینه ...

خرج کلاس وسرویس و....ماهانه پرداخت میکنیم.اتفاقات رو هم پس انداز ساپورت میکنه میمونه خرج روزانه که من چون حقوقمون کمه همیشه هر چی ارزون باشه میخرم برمیدارم هیچ وقت به نیت خرید خوراکی خاصی نمیرم بازار.نمیزارم چیزی تموم شه بعد برم بخرم مثلا اگه این ماه برنج گرونه میتونم تا دوماه دیگه هم صبر کنم اما اگه ارزونه باابنکه دارم تا دوماه دیگه چند کیسه میخرم جامون خیلی تنگه اما اگه بخوام روزانه خرید کنم از گرسنگی میمیریم یا همون هفته اول پولام تموم میشهاکثرخریدام رو اینترنتی باتخفیف ارزونتر از فروشگاه میخرم همیشه فریزر وکابینت وانباریم پره.سه چهار ماه هم پول نیاد دستم لنگ نمیمونم.خرج ماهانه ما خیلی کمتر از این مبلغه من تعجب کردم اسی نگرانه.

دریافتی شوهرمن ۶ تومن هست و هر پنجاه یاشصت روز حقوق میدن...ب جای ترسیدن شکرخدا کن ک مواداصلی روداری ...

ببخش عزیزدلم ناخواسته ناراحتت کردم

بمیرم برا عزیزایی مثل شما که دارید با همه هنرتون مدیریت میکنید البته منم این روزا رو گذروندم 

بی پولیا  با اتوبوس رفتنا  پیاده رفتنا   همش دکتر تامین اجتماعی رفتن  غذای یه وعده   لباس کم   آرایشگاه نرفتنا   قناعت کردنا

فکر نکنی از اول تو خوشی بودم ۶ صبح میرفتم سرکار ۱۰شب میومدم مث جنازه

خودم و شوهرم مث چی کار میکردیم  تا خونه دار شیم ماشین دارشیم بدون حمایت پدرومادر

بدون یه روز ازین روزا فاصله میگیری شک نکن

چقد ناراحت شدم واست دعا میکنم تا قبل عید باردار شی و از دکتر رفتن راحت شی.کاملا بت حق میدم  ن ...

ممنون از همدردیت عزیزم .

بخدا انقد دارو و امپول هورمونی استفاده کردم هم روح و روانم نابود شده هم جسمم😔 

انقد بهم فشار میاد گاهی آرزوی مرگ میکنم فقط .از نذر و دعا هم خسته شدم نمیده دیگه زوری نیست که😔

من ۲۴سالمه الان دوساله کلا زندگیم از این رو به اون روشده... خونه داشتیم ازدستش دادیم.. شوهرم مکان ...

خیلی ناراحت شدم

خونه تون رو چرا از دست دادید؟

2790
2778
2791
2779
2792