2777
2789
وای بعد شما موهای اونجارو چجوری شیو میکنی من حساسم اخه نامزدم واینکه میترسم زشت باشه

من الان باردارم ولی قبل بارداریم همش اپیلاسیون انجام می‌دادم خیلی خوبه هم تیره نمیکنه هم دیر در میاد وقتی هم رشد کنه حالت زخیم نیس کم کم نازک میشه حیف الان نمیتونم واسم سخت شده ولی کلا این بهترین راهِ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیالت راحت برو هیچ مشکلی پیش نمیاد تو این سایت همه فقط از شنیده هاشون میگن نشد یکی سوال بپرسه ...

موهات برنگشت عزیزم ؟

منم ۵ جلسه رفتم اصلا مو در نمیاد دیگ 

رااااااحت شدم

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
من الان باردارم ولی قبل بارداریم همش اپیلاسیون انجام می‌دادم خیلی خوبه هم تیره نمیکنه هم دیر در میاد ...

خاهرم نزدیک 12 جلسس میره در دوسال الان دیگ هیچ مویی نداره ومیگع حتی اون ناحیم شده صاااف وسفید وشفاف

خاهرم نزدیک 12 جلسس میره در دوسال الان دیگ هیچ مویی نداره ومیگع حتی اون ناحیم شده صاااف وسفید وشفاف

آره خب لیزر اینطوره عالیه . توام برو عزیزم نمیگم نرو فق چیزی ک من شنیدم از اطرافیان و حتی خوده اون خانومه ک لیزر میکنه .. شما برو خوشکل کن فعلا بچه رو بیخی😎😂

من الان باردارم ولی قبل بارداریم همش اپیلاسیون انجام می‌دادم خیلی خوبه هم تیره نمیکنه هم دیر در میاد ...

بهترین راه لیزره چرا خودمونو از پیشرفت علم محروم کنیم اونم به حرف چهارتا خان باجی که فقط حرف میزنن بدون تجربه 

بعد زایمان برو یاد حرف من میفتی به جونم دعا میکنی منم قبل لیزر ۶ سال اپلاسیون میکردم بعدش رفتم لیزر واقعا واقعا راحت شدم اشتباه کردی قبل بارداری نرفتی خیلی لازمه تو بارداری تمیز باشی به خاطر مشکلات بارداری و بزرگی شیکم شیو سخته

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
موهات برنگشت عزیزم ؟ منم ۵ جلسه رفتم اصلا مو در نمیاد دیگ  رااااااحت شدم

نه برنگشت 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بهترین راه لیزره چرا خودمونو از پیشرفت علم محروم کنیم اونم به حرف چهارتا خان باجی که فقط حرف میزنن ب ...

آره عزیزم واقعا سخته ولی باور کن شوهرم ک از خانواده اینو شنیده بود نمیذاشت حتی اگ واسه دستام یا پام ک بود نمیذاشت گف بعد زایمان برو منم دیگ واسه بعد زایمان کلی برنامه ریزی دارم ان شاءالله ک بتونم به خودم برسم .

الانم واقعا سختمع نمیتونم اپیلاسیون کنم فق ژیلت ک تاحالا تو عمرم نزده بودم میترسم ههی بیشتر بیشتر تیره بشه بدنم🥲