2777
2789
عنوان

🔴🔴ددی سایت چرا اینجوریه 😑😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 47 پست
من رفتم ولی ندیدم باهم قرار بزارن 😳🤣🤣

تو وقتی رفتی ک تایم قرارشوون تموم شده بوده😂😂

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بله منم گفتم همه جا خوب بد هست فساد هست 

دیگه زندگی کردن سخته یا فساد می کنی یا فساد می بینی یا خیانت می کنی یا خیانت می بینی 

من حالم از همه چی بد شوده همه چی به هم‌ریخته 

یکی هست چسبیده به همسرم بعد می دونه زن داره بچه داره همچین‌ عشوه میاره 

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سایته مردا دارن راجب زن و مادر زن حرف میزنن

🤣🤣چقد سمه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
مادر زنم خیلی بدجنسه + عکس  😂😂😂

آره 😂

اتفاقا راجب نی نی سایت هم صحبت می‌کردند و هوار می‌کشیدن از دست زنای اینجا میگفتن بلا نسبت خیلی وحشی هستن😂

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

اوه اوه دیسشون کردی فردا دیس بک میدن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اونجا مگه ددی یار ندارن 🧐🧐😂

ددی یار شبم دارن فک کنم😂

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
تو وقتی رفتی ک تایم قرارشوون تموم شده بوده😂😂

نه تاپیکاش بروز نیست مثل نی نی سایت خودمون نیست رگباری تاپیک بزنن چیزی بود می‌دیدم 🤣🤣

خداحافظ نی نی یار یه جوری بترکون دیگه نیام سایت 
آره 😂 اتفاقا راجب نی نی سایت هم صحبت می‌کردند و هوار می‌کشیدن از دست زنای اینجا میگفتن بلا نسبت خی ...

😂😂😂😂😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ددی یار شبم دارن فک کنم😂

پ فک کنم تنبلن وگرن ک این فساد تو ددی سایت راه نمیفتاد و تاپیک ها میترکیدن 🧐🧐🧐😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️