2777
2789
ٱکتای معنیش نامدار و مشهور هست.تورکمنیه شاید نشنیدین واسع همون شاید تلفظش سخت باشع وارس یعنی سبز شد ...

پس اگه اینطوریه فکر کنم بستگی به این داشته باشه که کجا مدرسه میخواد بره چون بچه ها بدونن چجوری تلفظ میشه معنی اولیه قشنگه 

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اگه اینطوریه فکر کنم بستگی به این داشته باشه که کجا مدرسه میخواد بره چون بچه ها بدونن چجوری تلفظ ...

اره من خودم تورکمنم اوکتای هم تورکمنیه .تلفظش هم راحته .

ٱکتای تلفظ میشه 

اونایی نشنیدن شاید بگن اووکتای

تلفظ شون سخته

هراسم خاصی هم دوره ای هست وممکنه بعدچندوقت زیادبشه،پس راحت تلفظ شدن اسم رو درنظربگیرید

مازندارانیم...وارش داریم به معنی بارون

وارس اولین باره میشنوم

بنظرم بازم بگردین واسه اسم،

خدایا بی نهایت شکرت
تلفظ شون سخته هراسم خاصی هم دوره ای هست وممکنه بعدچندوقت زیادبشه،پس راحت تلفظ شدن اسم رو درنظربگیری ...

ٱوکتای تورکمنی من خوذمم تورکمنم برا همون تلفظش راحته و قشنگ 

من خودمم اسمی که سخت تلفظ بشه دوست ندارم 

وارس هم به معنی سبز شدن هست 

ٱوکتای تورکمنی من خوذمم تورکمنم برا همون تلفظش راحته و قشنگ  من خودمم اسمی که سخت تلفظ بشه دوس ...

این نظرشخصی من هست وممکنه سلیقه هامون توانتخاب اسم فرق داشته باشه

وارس بااینکه معنی زیبایی داره وای شبیه اسم نیست.انگار اسم اشیا یا مکان هست ومن دوستش ندارم

اوکتای تلفظش از وارس راحتتره ولی من رو یاد قوم مغول و اوکتای خان وجغتای خان میندازه برای همین دوستش ندارم

سلیقه ی شما برای خودتون محترمه.اگه دوستش دارین و توعرف ترکمنها این اسامی رو میذارن شماهم بذارین

خدایا بی نهایت شکرت
این نظرشخصی من هست وممکنه سلیقه هامون توانتخاب اسم فرق داشته باشه وارس بااینکه معنی زیبایی داره ...

ببخشید چجوری شمارو یاد مغولا میندازه مگه مغولارو میشناسی؟

یا رفتین سرچ کردین گفتن اسم مغولی چنگیز خان 😅😂😂

خوب توی کتاب تاریخ بود یادمه😕

مغول هست تو تاریخ اینکه اوکتای رو به مغولا نسبت دادی و یاد مغولا افتادی برام جالب بود .

من بجز چنگیزخان اسم مغول دیگه ایی تو تاریخ نشنیدم😊

مغول هست تو تاریخ اینکه اوکتای رو به مغولا نسبت دادی و یاد مغولا افتادی برام جالب بود . من بجز چنگی ...

درسته که خودم اهل مطالعه هستم ولی تو کتاب تاریخ یک بخشی درباره ی مغولها بود که اوکتای خان وجغتای خان و چنگیزخان و زندگینامه شون بود...توکتاب تاریخ زمان ما بود الان رونمیدونم.من۴۰سالمه وحدود۲۳سال پیش دبیرستان تو کتاب تاریخ داشتیم

ان شاا...هراسمی میذارید سلامت وتندرست باشه

خدایا بی نهایت شکرت
درسته که خودم اهل مطالعه هستم ولی تو کتاب تاریخ یک بخشی درباره ی مغولها بود که اوکتای خان وجغتای خان ...

قصدم نارحت کردنتون نبود .چون برام جالب بود پرسیدم. ممنون از پاسخگویتون