2777
2789
عنوان

این چیه روی استخون دستم دراومده؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 39 پست

کیسته منم مچ دستم دراومد خیلیم دردداشت رفتم دکتر گفت کارسنگین کردی بایدعمل شه عمل هم بشه احتمال اینکه دوبارع اینجوری بشه هس عمل نکردم خداروشکرخوب شد ولی هنوزدردداره

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔

این هیچی نیست اصلا نترس هم دوستم هم مامانم داشتن دکتر بهشون گفت کاری به کارش نداشته باشین از مچتون زیاد کار نکشین خوب میشه هیچ داروییم نداد

الانم خوب خوب شدن جاشم معلوم نیست

دکتر میگفت از مچتون زیاد کار کشیدین اینجوری شده

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دست توعه

نه عزیزم این عکس نتیه

برای من دقیقا همین جای دستم برجسته شده ولی نسبت به این عکس خیلی کوچیکه خواستم از دستم عکس بندازم مشخص نمیشد تو عکس

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

چرا جمعه اتاقم رو مرتب میکردم وسایل سنگین جا به جا کردم

خب فشار اومده بهش 

بعد به مدت خودش می‌ره ،،،بعد دو سه ماه 

من یه بار بارفیکس رفتم به فرداش مچ داخلیم اینجوری زد بیرون 

داداشم گفت به مچ فشار اومده نمی‌دونم چیش پاره شده

یادمه  راهنمایی ک بودم اندازه ی نخود برای منم دراومد با اب گرم ماساژ دادم دستمو بستم سفت یکی دو ...

برای منم از پارسال کنی برجسته بود ولی کار کشیدم از دستم الان درد می‌کنه فکرکنم سرما هم باعث میشه درد کنه

این هیچی نیست اصلا نترس هم دوستم هم مامانم داشتن دکتر بهشون گفت کاری به کارش نداشته باشین از مچتون ز ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم

ممنون از دلگرمیت عزیزم

قربونت

کلا نگران نباش به مچت استراحت بده خودش میره

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

منم دارم نگران نباش کیست گانگلیونه

مشکلی نداره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

این غده چربیه ، یه نوع غده هست که منم داشتم و خوش خیمه  با کش باند میبستمش یه مدت و خودش رفت دکتر هم گفت کاریش نداشته باش ، البته برو دکتر ، نگران نباش ، من سمت داخل مچ دستم داشتم 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

کیسته گلم چیز مهمی نیست خودش برطرف میشه همسرمنم در اومده بود رفت دکتر گفت با استراحت دادن به دستت خوب میشه که شکر خدا خوب شد.

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
2790
2778
2791
2779
2792