2777
2789
عنوان

بچم ده ماهش تموم شد راه نمیره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 43 پست

چه ربطی به هوش داره ؟ عجب روانشناسی 

بچه منم بعد یک‌سالگی راه افتاد ، فوق العاده هم باهوشع

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا بچه ها رو با هم مقایسه نکنین. هر بچه یه مدله. الان دختر من سه سالش تموم شد حرف نمیزنه بچه دوستم ...

واقعا همینطوره مثلا بچه من چهار ماه نیم سینه خیز رفت بچه خواهرشوهرم هشت نه ماه تازه سینه خیز رفت 

عوضش پسر من خیلی دیرتر به حرف اومد 

عزیزم اصلا نگران نشو پسر اولم همه چیزش زودتر از موعدش بود ،مثلا ۵ ماهگی نشست،۱۱ ماهگی مستقل راه رفت از ۶،۷ ماهگی مامان بابا میگفت الانم که ۲۳ ماهشه جمله کامل میگه ماشاالله زرنگه درکش بالاست شعر بلده ی سوره عداد ،ولی پسر کوچیکم دوهفته دیگه ده ماهش تموم میشه نه حرف میزنه نه راه میره فقط میشینه و چهار دستوپامیره هیچ بچه ایرو با بچه خودت مقایسه نکن همه چی به وقتش اتفاق میفته

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
عزیزم دیگه تو سه سالگی صحبت نمیکنه باید دست به کارشی دیگه ببریش گفتار درمان و….تا این حد رها نکنین😂 ...

الان بچه من و‌ مسخره میکنین؟ اون علامت خندتون چیه؟ دنیا میچرخه نگران نباش

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
الان بچه من و‌ مسخره میکنین؟ اون علامت خندتون چیه؟ دنیا میچرخه نگران نباش

نه اتفاقا بچه اتونو مسخره نمیکنم بی تفاوتیتون خندم گرفت 

ولی با این طرز واکنش فکر کنم دنیا براتون سخت بگذره 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
نه اتفاقا بچه اتونو مسخره نمیکنم بی تفاوتیتون خندم گرفت  ولی با این طرز واکنش فکر کنم دنیا برا ...

ذکر اینکه از دو سالگی تا الان که سه سالش هست برای گفتاردرمانی بخام توضیح بدم خودش حکایت چندین تاپیک هست. وقتی از هیچکدوم نتیجه نگرفتم و دنبال راهکار های دیگه هستم لزومی نداره بخام توضیح بدم. برای همین فقط توی یک جمله کوتاه و مختصر گفتم . وگرنه من مادر بیتفاوتی نیستم . به هر حال زحمت های یک مادر رو زیر سوال بردید. گرچه دنیا دنیای قضاوته مهم اینه خودم پیش وجدان خودم خیالم راحته که کوتاهی در حقش نکردم. امیدوارم بچه های شما یکسالگی مثل بلبل حرف بزنن. 🌹

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ذکر اینکه از دو سالگی تا الان که سه سالش هست برای گفتاردرمانی بخام توضیح بدم خودش حکایت چندین تاپیک ...

❤️❤️از نگاه کوته بینانه خودم عذر میخوام❤️برقرار و سبز باشی و امید وارم در کمال لطف منو ببخشید💚

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵