بچه دوستم از این کوچیکتره راه میره ب نظرتون ب هوش ربط داره؟ اخه از یه روانشناس پرسیدم گف هر چی زودتر کاراشون بکنن باهوش ترن تازه هنوز چیززی هم تو دهانش نمیکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اصلا نگران نشو پسر اولم همه چیزش زودتر از موعدش بود ،مثلا ۵ ماهگی نشست،۱۱ ماهگی مستقل راه رفت از ۶،۷ ماهگی مامان بابا میگفت الانم که ۲۳ ماهشه جمله کامل میگه ماشاالله زرنگه درکش بالاست شعر بلده ی سوره عداد ،ولی پسر کوچیکم دوهفته دیگه ده ماهش تموم میشه نه حرف میزنه نه راه میره فقط میشینه و چهار دستوپامیره هیچ بچه ایرو با بچه خودت مقایسه نکن همه چی به وقتش اتفاق میفته
نه اتفاقا بچه اتونو مسخره نمیکنم بی تفاوتیتون خندم گرفت ولی با این طرز واکنش فکر کنم دنیا برا ...
ذکر اینکه از دو سالگی تا الان که سه سالش هست برای گفتاردرمانی بخام توضیح بدم خودش حکایت چندین تاپیک هست. وقتی از هیچکدوم نتیجه نگرفتم و دنبال راهکار های دیگه هستم لزومی نداره بخام توضیح بدم. برای همین فقط توی یک جمله کوتاه و مختصر گفتم . وگرنه من مادر بیتفاوتی نیستم . به هر حال زحمت های یک مادر رو زیر سوال بردید. گرچه دنیا دنیای قضاوته مهم اینه خودم پیش وجدان خودم خیالم راحته که کوتاهی در حقش نکردم. امیدوارم بچه های شما یکسالگی مثل بلبل حرف بزنن. 🌹
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹