2821
2789
عنوان

دانشگاه

256 بازدید | 33 پست

سلام کسی شوهرش دانشگاه میره؟راستش شوهرمن نامزد بودیم میرفت دانشگاه همش با دخترا تیک میزد تیکه مینداخت دیگه نرفت باز این ماه رفته ثبتنام کرده میگه برای کارم مجبورم من چیکار کنم دوست ندارم بره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دانشگاه خبری نیست نگران نباشید من ۱۰ساله دانشگاهم 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

این راه چارش نیستا مگه فقط تو دانشگاه دختر هست...یه تجدید نظری روی انتخابت کن

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...
این راه چارش نیستا مگه فقط تو دانشگاه دختر هست...یه تجدید نظری روی انتخابت کن

جایی دیگه اینجوری نیست عزیزم ببخشیدا دانشگاهم دخترا کرم دارن مثل شوهرم تو یه چهار دیوارین

جایی دیگه اینجوری نیست عزیزم ببخشیدا دانشگاهم دخترا کرم دارن مثل شوهرم تو یه چهار دیوارین

راستش من هیچوقت اینکه میگین مشکل از دختراست رو نمیفهمم قبول دارما بعضی دخترا یه طورین ولی خوب شوهر شما باید حواسشو جمع کنه 

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...
راستش من هیچوقت اینکه میگین مشکل از دختراست رو نمیفهمم قبول دارما بعضی دخترا یه طورین ولی خوب شوهر ش ...

منم نمیگم شوهرم مقصر نیست اونم مرض داره وقتی باهاش گرم میگیرن جواب میده ولی خدایی وضعیت خیلی از دخترای اینجا خرابه

همه مثل شما نیستن گلم آدم داغونم هست گلم

متاسفانه شوهرتم داغون و بی جنبه هستش

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)