2777
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
خوب واس خودشون مردی میشن تو آینده ، هرچی زود تر بهتر نزار وابسته شن ،،

یعنی برم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۰سال دوتا بچه دارم

عزیزم بذ وجود دوتا بچه اصلا اصلا به طلاق فکر نکن ..چون میگی پشتوانه‌هم نداری بدترت میشه ...

اختلاف تو همه خونواده ها هست ...بیشترشم سر خونواده همسر .

بزن بیخیالی .. زندگی برا خودت و بچه هات تلخ نکن ..

جوابگویی همسرت نکن ..احترامش بذار . اگرم زور گفت شما سکوت کن .... فقط بخاطر بچه هات.. اگه بچه نداشتی میشد یجور دیگه تصمیم گرفت .. به خونوادن همسرت بد نگو حتی اگه حق با توئه ... با بچه هات برو بیرون و بگرد و مهمونی برو .. 

بذار از کودکیشون لذت ببرن 

😊❤️😊
خوب واس خودشون مردی میشن تو آینده ، هرچی زود تر بهتر نزار وابسته شن ،،

مگه طلاق الکیه  یه خانوم خونه دار که کار کردن بیرون نمیتونه طلاق فاجعس مث خواهر خودم دوتاپسر داره شوهرش ولش کرده رفته خیلی زندگیش سخته از لحاظ مالی خیلی حالش بده 

تازه این فقط. یکی از بدیاشه اگه بچه هاشو بهش نده چی 

بچه هاش میشن بچه طلاق هزار تا بدی داره 

بنظرم بجای نسخه طلاق پیچیدن راهکار منطقی بدین 

مثلا بگین سعی کن زیاد سر به سر شوهرت نداری اصلا ولش کن برای خانوادش هر غلطی میخاد کنه توهم با بچه هات خوش باش 

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍
مگه طلاق الکیه  یه خانوم خونه دار که کار کردن بیرون نمیتونه طلاق فاجعس مث خواهر خودم دوتاپسر دا ...

همون من یه ادم احمق وابسته ایم که محبت گدایی میکنم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍