2777
2789
عنوان

کارت حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم نگا اخه اصلا برام مهم نیست اینقدر ریخته من کارتو میخواستم . ولی بهم نداد

چه اصراری داره کارت دستت باشه؟🤔😑😑

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
بهترین روش اینه ک ی ماه بگی خودت متیحتاج بخر براش لیست کن بحره بدونه چقد خرج داره وسلام

این سری که اومد بهش گفتم بریم گوشت بگیریم اخه ماه قبل من کلا تو خونه مادر پدرم بودم هیچی هم براشون نبردم  .

نگرفت نهایت برام پول ریخته خودم برم بگیرم  ...... وگرنه یخچال خونم مث کویر لوته

چه اصراری داره کارت دستت باشه؟🤔😑😑

برا ابنکه میخوام بدونم چقدر میگیره و پولا رو چی می‌کنه اخه چند وقت پیش مادرش میگه برادر بزرگش اینقدر پول میگیره چرا به خواهرش کمک نمیکنه .

الان دقیقا کارتو میخوای چکار؟ منم خرید سر ماهم همین حدود یک و نیم میشه، کم بگیر میرسه، از ۵ تومن یک و نیم داده به تو خدایی مرده. خوشم اومد. اینکه کارتو میخوای بنظرم فقط برای اینکه دوست داری حرف حرف شما باشه هستش

. لجبازی نکن دختر خوب

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
این سری که اومد بهش گفتم بریم گوشت بگیریم اخه ماه قبل من کلا تو خونه مادر پدرم بودم هیچی هم براشون ن ...

همین روشک گفتمت برو بهترین کار چون مرد باید بدونه چ خبره قیمت دستش باشه نباشه همش تصورات واهی داره نگاه خودتم نرو تا ی ورز میاد مرخصی ببر فریزر و همه جا نوشنش بده بگو حالا یا علی برو خرید

اره یک نفرم  .هنوز نرفتم خرید ماه پیش رفتم گوشت بگیرم که یه مشت استخون میشد پونصد ... منم نخرید ...

از کجا گوشت میگیری مگه؟! الان کیلو ۲۹۰ بدون استخون

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

اگ هدفت کنجکاویه نظری ندارم من نه ساله ازدواج کزدم هیچوقت درباره حقوق شوهر کنجکاوی نکردم البته هر کس ی جور نظرش اما من حقیفتا نمیپرسم از حقوق فقط ماه ب ماه باهم میشنیم برنامه میریزیم ب ا مخارجو قسطا باهم جفتو جورش میکنیم