من کی باردار میشم بچم پسر میشه یا دختر با دکتر و دارو یا بدون دکتر؟
😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰ سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم مطمئنم همین طور که من میخواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا
زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸 میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍 حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️ وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍» من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍. ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
میشه بگیکی خونه میخریم. اپن کاری ک قراره شوهرم انجام بده پول دستش میاد یا نه
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.