2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13591 بازدید | 1264 پست
عزیزم فردا روز اخره شرمنده

چه حیف پس حداقل برای من دعا کنید

السلام علیک یا صاحب العصر و الزمان 

ادرکنی بحق جدّک و بحق الحسین و علی بن الحسین و اولاد الحسین و اصحاب الحسین و بحق اهل بیت النبوه 

خودت نگفته میدونی بابایی 😘😘😘

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
عزیزم فردا روز اخره شرمنده

واقعا حیف شد

اجرتون با امام زمان علیه السلام 

موفق باشید 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوالم اصلا جا نداشت مهم نیست حاجت روا باشه یا نه قطعا نظر خاص حضرت اینجاست خیلی جا خوردم من چطو ...

عزیزم از اسامی 40شهید ک تو صفحه اول هست عکس بگیر خودت شروع کن بترتیب 40 روز انجام بده، الان من ب مامانم گفتم خودش داره میخونه

استاتر جان حلال کن من همش نظر میدم ب دوستان، تاپیک مال شماست (نخود هر آشم 😂) 

عزیزم این چ حرفیه، زحمت میکشی، دوستان بدون جواب نمیمونن. خدا خیرت بده

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
 روز سی و نهم   به نیابت از شهید عبدالنبی یحیایی 100صلوات+یک فاتحه دعا برای ک ...

خوندم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
ان شالله همگی حاجت روا بشن💚 فردا برای رویت قلب جنین میرم التماس دعا💚

عزیزم انشالله خوش خبر باشی، حتما خبرشو بهم بده

انشالله ک صدای قلب کوچولوت رو بشنوی اون لحظع واسه منم دعا کن

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
سلام عزیزم اسم منو نخوندی چندروزه خوبی نبودی

سلام گلم، روز نهم نوبت شما بود عزیزم.. 

اره گلم ی چند روز نتونستم بیام سایت شرمنده