2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13604 بازدید | 1264 پست
تلاوت شد💚

روز ششم چله چهل شهید

به نیابت از ☆شهید دادگر☆

100صلوات+یک فاتحه

دعا برای کاربر☆neds☆

به مناسبت سالگرد♡شهید حاج قاسم سلیمانی♡هرکس مایل بود لطف کنه یک فاتحه برای ایشون بفرسته ممنون از شما دوستان🌹

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
خوندم

روز ششم چله چهل شهید

به نیابت از ☆شهید دادگر☆

100صلوات+یک فاتحه

دعا برای کاربر☆neds☆

به مناسبت سالگرد♡شهید حاج قاسم سلیمانی♡هرکس مایل بود لطف کنه یک فاتحه برای ایشون بفرسته ممنون از شما دوستان🌹

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام منم هستم عزیزم

روز ششم چله چهل شهید

به نیابت از ☆شهید دادگر☆

100صلوات+یک فاتحه

دعا برای کاربر☆neds☆

من میتونم الان شروع کنم یا نمیشه؟

میتونی شروع کنی ولی خب از روز اول... 

ما الان روز ششم هستیم، میتونی گروه رو همراهی کنی ولی باید مراقب روز هات و نام شهید باشی، اگه دوست داری ک شما رو تگ کنم با گروه باشین 

میتونی شروع کنی ولی خب از روز اول...  ما الان روز ششم هستیم، میتونی گروه رو همراهی کنی ولی بای ...

اره لطفا😘

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
اره لطفا😘

فدات عزیزم، 

فقط تاپیک رو مطالعه کن، نیت و نذر قبل از شروع فراموش نشه💜

سلام  منم هستم  ففط یه نیت باید داشته باشیم؟

سلام صبحت بخیر

اره... ما الان روز ششم هستیم، شما به جای روز ششم باید روز اول رو بخونی... من شما رو تگ میکنم که همراه گروه باشین ولی خودتون مراقب روز و نام شهید باشین

قبل از شروع نیت و نذر فراموش نشه، تاپیک رو مطالعه کن حتگا

روز ششم چله چهل شهید به نیابت از ☆شهید دادگر☆ 100صلوات+یک فاتحه دعا برای کاربر☆neds☆ به مناسبت س ...

ممنونم گلممم که هر روز یاد اوری می کنی 

خداوند به حق  این پاکان  روزگار که جوانی و خواسته  های به حق خود را به ۷اطر ملم میهن  فدا کردند 

اجر و پاداشتتت را بدهد و همچنین  بهترینها خیر و برکت را به اسانی و به زودی برایت فراهم کند 

ممنونم خواهر عزیزم انشالله شما و همه عزیزان حاضر در این چله حاجت روا و عاقبت بخیر باشین و از دعای خیر پاکان و شهیدان بهره مند  💚💚💚

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ممنونم گلممم که هر روز یاد اوری می کنی  خداوند به حق  این پاکان  روزگار که جوانی و خ ...

ممنون عزیزدلم انشالله ب حاجت دلت برسی و لبخند مهمان لب هات بشه💙

ممنونم خواهر عزیزم انشالله شما و همه عزیزان حاضر در این چله حاجت روا و عاقبت بخیر باشین و از دعای خی ...

ممنون عزیزم انشالله ب حاجت دلت برسی و شادی و خوشحالی تو زندگیت موج بزنه💙

روز ششم چله چهل شهید به نیابت از ☆شهید دادگر☆ 100صلوات+یک فاتحه دعا برای کاربر☆neds☆ به مناسبت س ...

خوندم 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081