2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13591 بازدید | 1264 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلممم هرروز اسم  شهید را بهم  یاد اوری می کنی یا خودم اسامی را بنویسم

هر روز شما رو تگ میکنم عزیزم

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
اره حتما آسمم محدثس

عزیزم شما یک روز عقب تر هستین همین الان روز اول رو بخونین تا ساعت دوازده شب... ک فردا براتون بشه روز دوم

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
عاره منم میخوام باشم استارتر منم میشه باشم؟از کی باید شروع کنم؟

اره گلم، فقط اینکه فردا روز سوم ما هست، اگه تا ساعت دوازده شب امشب روز اول رو بخونین ب نیت شهید ابراهیم هادی

از فردا رلحت تر تگ تون میکنم با این تفاوت ک شما یک روز قبل رو بخوتین 

اره گلم، فقط اینکه فردا روز سوم ما هست، اگه تا ساعت دوازده شب امشب روز اول رو بخونین ب نیت شهید ابرا ...

اخه الان ک دیگ وقت نیست تا دوازده شب ده دقیقه دیگ هست میشه فردا بخونم ؟یا وقت میشه؟

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

اخه الان ک دیگ وقت نیست تا دوازده شب ده دقیقه دیگ هست میشه فردا بخونم ؟یا وقت میشه؟

گلم فقط صدتا صلوات هست و یه حمد و توحید میتونی

اول ب نیابت از شهید ابراهیم هادی میخونی هدیه ب امام زمان

فبلش نیت و نذر کن... 

تامیک رو مطالعه کن

چله چهل شهید روز دوم به نیابت از شهید حاج سعید سامانلو و دعا برای کاربر_sepideh756_ 100+فاتحه @ ...

عزیزم اگه از ساعت دوازده شب بگذره و خونده بشه مشکلی داره؟

سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️
عزیزم اگه از ساعت دوازده شب بگذره و خونده بشه مشکلی داره؟

از دوازده به بعد میشه فردا یعنی امروز تموم شده عزیزم

از دوازده به بعد میشه فردا یعنی امروز تموم شده عزیزم

من دیشب فراموش کردم برای صد صلوات کمی از دوازده گذشته بود 

ولی از امشب حواسم بود و به موقع میخونم 

حلال کنید🌹🙏

سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️
من دیشب فراموش کردم برای صد صلوات کمی از دوازده گذشته بود  ولی از امشب حواسم بود و به موقع میخ ...

باشه گلم🌹