2789
عنوان

عالم ذر

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجب چی هست؟

راستش خیلی طولانیه ولی میگه ک ما یبار به دنیا نمیایم و اینکه خدا بنده‌هاشو همینطوری بی هدف نیافریده قطعا همه به کمال باید برسن اما هرکسی ۱۰ دون ینی ۱۰ قرن فرصت داره و زندگی میکنه اگ نرسه ب کمال وارد عالم برزخ میشه ک اونجا ب کمال برسه. وقتی کسی میمیره همزمان روحش از بدنش جدا میشه و وارد کالبد دیگه‌ای میشه و دونِ جدیدی رو در کالبد جدیدی شروع میکنه، ینی با مرگ هر کسی ینفر متولد میشه.و هر دوره زندگی ما ادامه زندگی قبلی ماست برای تکامل روحمون. اما خودمون نمبدونیم چقدر فرصت داریم 

شاید مثلا این آخرین زندگی منه

هنوزم ادم خوبی هستم🌱💫🖤
یعنی همه چیو؟

من به سوالت دقت نکردم، الان دوباره سوالت خوندم، 

این نظر منه:

کتاب سفر روح از دکتر مایکل نیوتون خوندم و با اون کتاب موافقم

روح باید به تکامل برسه، برای رسیدن ب تکامل باید چالش ها و مسائل رو حل کنه

قبل از اینکه ب دنیا بیایم به ما میگن زندگیت اینجوریه، کلیات زندگی رو نشون میدن، میپرسن

آیا حاظری به دنیا بیای 

بعضی از روح ها قبول میکنن بعضی ها نه

اینکه خانوادت،. دوستات و ادمهای مهم زندگیت باشن 

به این صورت هست :روح ها دسته بندی هستن 

دستهA, B.... 

شما مثلا جز دسته Aهستی 

با روح های دسته خودت، در طول زندگی برخورد میکنی

روح های یک دسته روی هم اثر میذارن، و در جهت پیشرفت هم موثر هستن

گلم اینکه میگن فرزند و همسر و پدرو مادر همرو انتخاب کردیم اون عالم....منظورم اینه راسته "

خب یکسری چیزا رو بهمون نشون دادن.خودمون انتخاب کردیم یکسری چیزا رو.دیدی بعضی وقتا یه اتفاقی میوفته میگی اینو من قبلا یه جایی دیدم یاتجربش کردم اونجا این جور اتفاقاتو دیدیم

راستش خیلی طولانیه ولی میگه ک ما یبار به دنیا نمیایم و اینکه خدا بنده‌هاشو همینطوری بی هدف نیافریده ...

اگه درست حرفتون رو متوجه شده باشم این تناسخه که اسلام قبولش نداره

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست