2777
2789
عنوان

مذخرف ترین حساسیتای بدنتون چیه😐✌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 107 پست
دیه عینک نباااشه گازو روشن میکنم مییچچسبم بهشو خورد میکنم

😄

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای تا تبب پیش میره

اره خیلی تب شدید میگیرم وچون کلا قسمت سربیشتر درگیره بدتر دکتر (بابام)گفته اصلا نخورم بدنم خارش ویکم تب ولی قسمت صورتم جوری بادمیکنه که چشمام رو نمیتونم باز بکنم به خاطر تب زیاد هم بستری کردن ولی من تو عمرم بیشتراز دو بار اش نخوردم که اونم به بیمارستان ختم شد   

واقعا؟ بو نمیده ؟ باورکن ی بار مامانم با انگشت دست زد ب صورتم  سریع جوش شد 😐🥲 ولی خو من صو ...

چرا اتفاقا بو میده

دکتر پوست گفت بهم ازش راجب لیزر پرسیدم گفت اگه از رحمت و سینه و..سیر شدی برو لیزر کن

فک کن دکتر پوست که همش خارج بود گفت نوره بزار😂😂😂توکتم نمیرفت بوشو اینارو گفتم گفت که سودای مغزو میگیره وباعث درمان حساسیتای پوستی وجلوگیری ازشون میشه

فقط روزخم وجوش سرباز نباید بزاری

آدمی آه است و دَم
وای داداش منی اگ سوپ و اش و غذاهای این مدلی داشته باشیم  اون و میخوره بعد ب مامانم میگ خبببببب ...

اره من خودم اینجوریم مثلا اونشب کلییی اش رشته خوردم اخر شب باز با گشنگی خاییدم

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
اره خیلی تب شدید میگیرم وچون کلا قسمت سربیشتر درگیره بدتر دکتر (بابام)گفته اصلا نخورم بدنم خارش ویکم ...

😂😂😂تعویض مزاج میکنم باهات من اش دوس ندارم به زور میریزن توحلقم

آدمی آه است و دَم
چرا اتفاقا بو میده دکتر پوست گفت بهم ازش راجب لیزر پرسیدم گفت اگه از رحمت و سینه و..سیر شدی برو لیز ...

چه خوب 

مرسیییی واقا 🥺🧿🫂

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
😂😂😂اون دیه مشکل خودته ازدواج کن میگم حانله ای بگو چشم

😂😂

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
😂😂😂تعویض مزاج میکنم باهات من اش دوس ندارم به زور میریزن توحلقم

عه چرا خیلی خوشمزه هست ولی بیا عوض کنیم من اش میخوام امروز زن عموم اینا اش پخته بودن به ماهم فرستادن داداشم عین خر اومده جلو من میخوره اشغال فقط میخواد حرصم بده 

عه چرا خیلی خوشمزه هست ولی بیا عوض کنیم من اش میخوام امروز زن عموم اینا اش پخته بودن به ماهم فرستادن ...

یعنی هیچ راه درمانی نداره؟؟؟

من هردووره به جیزی که علاقع دارم حساسیت پیدا میکنم بچه بودم عاشق بازی کردن توچمن بودم ولی زوود چشمام قرمز میشد وداغون  یه دوره عاشق گل بازی بودم دستام دون دون میشد و.......تارسید الان که بادمجون دوس دارم😂😂😂

آدمی آه است و دَم