برا من خیلی مرد سالاره. البته فعلا نامزدیم قراره عقد کنیم. ولی هرجا یه سنگی میندازه. روانیم کرده منو خونوادمو پسرشو زنشو... از همین الان از چشم افتاده بد
پدرشوهرمنم خیلی مطیع زنشه کاش پسرش یه تار موش به اون میرف
ما از این شانسا نداریم، گدر شوهرم هر چی بدهنش اومد به من گفت، عصبانی شد پاشد منو بزنه، میگفت ببر طلاقش بده، شوهرم فقط نگاه میکرد، میگفت شوک شدم و هر چی میگفتم پدرم ناراحت میشد
حالا سر چی بود، سر فروختن خونمون و خرید خونه جدید تو یه منطقه دیگه که کلا شوهرم انجام داده بود نه من
دهن بینه به شدت، حرف حرف همسرشه از خودش نظر و تصمیمی نداره ، خاله زنکه حتی تو شخصی ترین موارد یا حتی چیدمان خونه من یا خیلی چیزای جزئی مثل لباسپوشیدنم نظر میده منم سنگینم زیاد رو نمیدم والا ولی انتظارشون بالاست که من نمیتونم برآورده کنم بنابراین رابطه خوبی نداریم
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶