2777
2789

چون با شوهرم خیلی بده ، رابطه‌ ش با منم کم کم خراب شد !

زخم زبون هایی خوردم ازش که هرگزززز نمی بخشمش ، خدا نگذره ازش

خیلی خسیسه ، سالی دوبار بچه هاش و دعوت میکنه بازم نمیذاره زنش غذا خوب و کافی بذاره ، خیلی سرد و بداخلاقه ، زبون هم که نیش عقرب 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرز به شدت فضول بود،میخواست ببینه کجا رفتی،چی خریدی،چقد خریدی،کی برگشتی،چی خوردی،حقوقت چقده،و به شدت خسیس بود یه کیلو پیاز واسه نذریمون خرید گفت واسه اینکه حلال باشه پولشو بدین

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

پدرشوهرمنم خیلی مطیع زنشه کاش پسرش یه تار موش به اون میرف

ما از این شانسا نداریم، گدر شوهرم هر چی بدهنش اومد به من گفت، عصبانی شد پاشد منو بزنه، می‌گفت ببر طلاقش بده، شوهرم فقط نگاه می‌کرد، می‌گفت شوک شدم و هر چی میگفتم پدرم ناراحت میشد

حالا سر چی بود، سر فروختن خونمون و خرید خونه جدید تو یه منطقه دیگه که کلا شوهرم انجام داده بود نه من

ما از این شانسا نداریم، گدر شوهرم هر چی بدهنش اومد به من گفت، عصبانی شد پاشد منو بزنه، می‌گفت ببر طل ...

ای وای... من نمی‌دونم اینا چرا کلشون تو تصمیماته پسرشونه. روانی شدم همین اول کاری بخدا

چرا

دهن بینه به شدت، حرف حرف همسرشه از خودش نظر و تصمیمی نداره ، خاله زنکه حتی تو شخصی ترین موارد یا حتی چیدمان خونه من یا خیلی چیزای جزئی مثل لباس‌پوشیدنم نظر میده منم سنگینم زیاد رو نمیدم والا ولی انتظارشون بالاست که من نمیتونم برآورده کنم بنابراین رابطه خوبی نداریم 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶