2789
عنوان

شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 39 پست
خیلی ربط داره بانو، هرچی رابطه با خدا و اهل بیت(ع) بیشتر و بهتر بشه، اثراتش تو تک تک لایه های رفتاری ...

بله ولی اولش از همین عصبانی شدنای الکی شروع شد 

خدا منو ببخشه ولی حس می کنم هر جی بیشتر سمت خدا میره بدتر میشه حالش اصلا انگار جادو شده نسبت به همه بی احساسه دلش برای هیچکس تنگ نمیشه دیگه رفت و آمد دوست نداره و خیلی چیزای عجیب دیگه که اصلا از شوهر من بعید بود 

تو رو به این شبای عزیز شما دلت پاکه براش دعا کن😔

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بله ولی اولش از همین عصبانی شدنای الکی شروع شد  خدا منو ببخشه ولی حس می کنم هر جی بیشتر سمت خد ...

عزیزم، این فکرهارو نکنید امیدوار باشید ان شاالله حل میشه. به نظرم یک حرز امام جواد(ع) براشون بگیرید بندازن. یک چله بگیرید اگر تونستید زیارت عاشورا آیت الله حق شناس یا معمولی یا چله حدیث کسا، مشکل هرچی که باشه گره هرچی باشه به دست خدا و اهل بیت(ع) فقط باز میشه.

حتما چهل شب اسپند دود کنید تو خونه، ابن چهل شب اسپند دود کردن رو دکتر حسن اکبری بهمون گفتند ایشون هیئت علمی شهید بهشای هستند و طبیب سنتی ، اسپند اثرات زیادی داره روایت هست که از هر دانه اسپند اگر اشتباه نکنم 70 فرشته آزاد میشه موقع سوختن.

یک جوانی بود تو مدینه، یک عده ای رفتند پیش پیامبر(ص) و گفتند یک جوانی هست که اهل گناه هست، پیامبر(ص) پرسیدند نماز میخونه؟ اونها گفتند بله. پیامبر(ص) فرمودند پس گناهش رو هم کنار خواهد گذاشت. و استناد کردند به این آیه که "ان الصلوه تنهی عن الفحشا و المنکر"

حالا شماهم میگید الحمدلله همسرتون اهل نماز اول وقت و هیئت هستند ان شاالله همونها نجاتش میدند

و به نظرم یک روزی که شرایط مساعد بود بشینید باهاشون صحبت کنید شاید مشکلی پیش اومده براشون که خبر ندارید مثلا مشکل مالی یا تو محل کار و...

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم، این فکرهارو نکنید امیدوار باشید ان شاالله حل میشه. به نظرم یک حرز امام جواد(ع) براشون بگیرید ...

خودم در جریانم از یه شوک کاری شروع شد ولی اگه درمان نشه روز به روز بدتر میشه و عرصه به من تنگ تر همیشه شادترین هر مجلس بود و مهمون دوست و با محبت لما الان شده یه تیکه سنگ بدتر از همه اینکه از خانواده من دوری می کنه و اونا غصه می خورن منم موندم لای در و دیوار دارم از بین میرم از هیچکس حرف شنوی نداره برای درمانم نمیاد مقاومت می کنه خیلی ناامید و درمونده ام خدا خیلی داره بهم سخت می گیره😭

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خودم در جریانم از یه شوک کاری شروع شد ولی اگه درمان نشه روز به روز بدتر میشه و عرصه به من تنگ تر همی ...

عزیزم زندگی بالا پایین داره شیرینی داره سختی داره اما ما که بی پناه نیستیم، ما خدا و اهل بیت(ع) رو داریم، توکل و توسل داشته باشید بکوب حلقه در را که عاقبت ز سرای سری برآید

چله گرفتید تا به حال برای حل مشکلتون؟ 

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم زندگی بالا پایین داره شیرینی داره سختی داره اما ما که بی پناه نیستیم، ما خدا و اهل بیت(ع) رو د ...

بله زیااااااد

ناامیدم دیگه

انگار خدا خواسته قسمت این باشه 

بله زیااااااد ناامیدم دیگه انگار خدا خواسته قسمت این باشه  

بانو خدا خودش فرموده "لا تقنطوا من رحمت الله"

و از طرفی هم مارو به صبر دعوت کرده

صبر کردن با تحمل کردن فرق داده. فرقش اینه که توی تحمل امیدی نیست و زجر هست، اما توی صبر امید هست.

مشکلات زندگی علت و حکمت دارند، گاهی انتحان هست گاهی از اعمال و گناهان هست گاهی افزایش درجه هست گاهی تربیتی هست و...

به هر حال هرچی که باشه نباید ناامید شد

من تو تاپیکهام تاپیک خانومی رو زدم که بعد نه یال با چله آیت الله حق شناس بچه دار شدند الحمدلله

سعی کنید این چله رو بگیرید برکات عجیب و زیادی داره.

ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلا/ وقتی که سفینه النجات است حسین(ع)💚

موافقم. اصلا احتمال زیاد خودشون هم ناراحتند از عصبی بودنشون، سکوت تو موقعیتی که عصبانی هستند خ ...

اره دقیقاً..چون اینا دست خودشون نیست هزار بار تصمیم میگیرن عصبی نشن ولی ذات و سرشتشون اینه ..در مقابل بهترین درون رو دارند.چون وقتی عصبی میشن و داد میزنن هرچی تو درون دارن خالی میشه و کینه و کدورت نمی مونه.

بانو خدا خودش فرموده "لا تقنطوا من رحمت الله" و از طرفی هم مارو به صبر دعوت کرده صبر کردن با تحمل ...

حرفات خیلی آرامبخشه ولی من نمی دونم چمه که آروم نمیشم اصلا انگار همه چیز سیاهه

اگه بدونی چقدر به حسین فاطمه التماس کردم 

وقتی شوهرم اومد خواستگاریم گفت به نیت اینکه خانوادت تو رو به من بدن همیشه تو هییت دیگ می شستم 

شب اول فاطمیه وسط روضه یاد این حرفش افتادم به حضرت فاطمه شکایت کردم گفتم حسین تو واسطه شد که اینقدر راحت همه موافقت کردن پس چرا پشتمون خالی کرده😭

فقط خدا می دونه چه حالی دارم فقط خودش رحم کنه

حرفات خیلی آرامبخشه ولی من نمی دونم چمه که آروم نمیشم اصلا انگار همه چیز سیاهه اگه بدونی چقدر به حس ...

ببخشید عزیزم فرصت نشد بیام جواب بدم ان شاالله فردا جواب میفرستم.

ببخشید عزیزم فرصت نشد بیام جواب بدم ان شاالله فردا جواب میفرستم.

قربونت عزیزم 

همین که پای درد دلم نشستی ممنون خدا خیرت بده🙏