خانما من خواهرم سه ماهه گم شده هیچ خبری ازش نداریم پلیسام نتونستن پیداش کنن لطفا اگه کسی آیینه بین خوب ک مطمئن باشه میتونه جا گمشده رو بگه بهمون معرفی کنه حال مادرم اصلا خوب نیس اگه میشناسین معرفی کنین یه مادر از این نگرانی دربیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روز اخر کجا بود یا کجا رفت. خواهشا درست توضیح بده. عکسشم بذار
خونه دوستش قرار بود بره به دوستش زنگ زدیم گفت ابجیم نیومده به خود ابجیمم زنگ زدیم گوشیش خاموش بود پلیسام گوشیشو استعلام گرفتن گفتن چون خطش خارج شده نمیتونیم ردشو بزنیم
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
سیم کارتش به اسم داییمه اونم ادم درستی نیس خبر نداره خواهرم گم شده ک بریم پرینت تماساشو بگیریم
وای چقدرسخت امیدوارم هرچی زودترپیدابشه عزیزم چله ایت الله حق شناس بگیرید ردخورنداره این چله من برای ازدواجم گفتم یه خانوم که نایب بودن انجام دادن وخداروشکر ازدواج خوبی کردم ایشالا پیدا میشن