2777
2789
عنوان

بیاین تورخدا ب این دختر بیچاره کمک کنید😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 176 پست
ددیگ من اونشو نمیدونم عزیزم. چ گیری دادین ب این موضوع میگم شرایطش رو نداشته حتما وگرنه قطعا ب اطلاعت ...

مگه من مگیم چرا به شما نگفته؟

منظورم خالتینا هستن

که اول بابد سراغ تو‌میومدن..

اوکی خوش باش

موفق شدی🥇🏆

💕

مگه من مگیم چرا به شما نگفته؟ منظورم خالتینا هستن که اول بابد سراغ تو‌میومدن.. اوکی خوش باش موفق ...

😂😂😂👌👌👌

+ما در نی‌نی‌سایت‌ از‌یک‌ برابری‌ استفاده میکنیم‌ و‌ هممون‌برابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو   +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند می‌خواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند.                  نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ددیگ من اونشو نمیدونم عزیزم. چ گیری دادین ب این موضوع میگم شرایطش رو نداشته حتما وگرنه قطعا ب اطلاعت ...

انشاالله پیدا میشه گم شده خیلی سخته

لایکم کنید .ممنون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب میگی شب گفته یسال صبر کن صبش رفته خاستگاری یکی دیگه خیلی دلم گرفت برات واقعا ناراحت شدم اخه چطور ...

خواهرش و مادرش یکی رو براش در نظر داشتن اونم خبر داشت حتی به منم گفته بود خواهرم گفته فقط باید با این ازدواج کنی 

اخرشم کار خودشو کرد و رفت

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
خواهرش و مادرش یکی رو براش در نظر داشتن اونم خبر داشت حتی به منم گفته بود خواهرم گفته فقط باید با ای ...

فقط وابستت بوده همین سعی کن زندگی جدیدی واسه خودت بسازی بدون حتی اینکه دلت برا اینجور ادمی تنگ شه خیلی ناراحت شدم ابجی شاید خواست خدا بوده ی همسر عالی تر سر راهت میاد

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
اره عزیزم چرا که نه خیلی عاشقانه و رمانتیک اومد جلو کل شهرمون و خبر دار کرد که منو دوست داره ۴ سال ...

میشه بپرسم چقدر گذشته؟

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
😂😂😂👌👌👌

جالبه

خانوداگی روی پسر داییشون کراش دارند.

ایشون زن پسر داییشه

اون یکی پسر داییشم اینو میخواسته

دختر خالم زن پسر دایی شده..

دختری که نتونسته بگه زن این نمیشم

میره فرار میکنه🫠🫠🫠🫠🫠

.

این کاپ قهرمانی پر بازدید شدن رو

و ایستگاه کردن رو

دست به دست کنید

برسه دست دوستمون🏆🏆🏆🏆

💕

جالبه خانوداگی روی پسر داییشون کراش دارند. ایشون زن پسر داییشه اون یکی پسر داییشم اینو میخواسته ...

منم همینکه خوندم فهمیدم سرکاریه،بخاطر اینکه جواب بچه هارو هم نده خدافظی کرد🤦‍♀️😂

کی نسل دروغگوهای سایت منقرض شه خدا میدونه

+ما در نی‌نی‌سایت‌ از‌یک‌ برابری‌ استفاده میکنیم‌ و‌ هممون‌برابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو   +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند می‌خواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند.                  نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!
فقط وابستت بوده همین سعی کن زندگی جدیدی واسه خودت بسازی بدون حتی اینکه دلت برا اینجور ادمی تنگ شه خی ...

فدات بشممم عزیزم 

دیگ قسمت منم اینجوری بوده باید با گذشته کنار اومد 

هر چی صلاح باشه همون اتفاق میفته❤

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
باهاش نیم ساعت دقیقا صحبت میکردم..... پسرخالم شمارشو داده اگاهی نمیدونم پیداش کردن یا نه؟؟؟ بنظرشما ...

مادرش بلانسبت گو..خورد که دختر 16 ساله رو شوهر داد همینجوری که شوهرش داد باید خودش بهش میگفت که جلوگیری کن بچه دار نشی... بعدشم اون یه بچس...با کشتنش چیزی درست نمیشه باید راه درستو بهش نشون میدادن نه تنهاش میزاشتن اون برای اینکه خانوادش ننگ میدونستن بچه دار شدن رو فرار کرده...درکش کن...متاسفانه از این جنس آدما زیادن توی همین مشهد...دختر خالم میگفت یه پسر و دختر با هم نامزد بودن دختره باردار میشه و بچه رو بدنیا میاره اما چون خانواده ها بد میدونستن بچه دار شدن دختر رو دختره بچشو ول میکنه بیمارستان میره و بچه هم میسپرنش بهزیستی...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
فدات بشممم عزیزم  دیگ قسمت منم اینجوری بوده باید با گذشته کنار اومد  هر چی صلاح باشه همو ...

حتما همینطوره از خدا میخوام بهترینا پیش روت باشه دختر خوش قلب🥰🥰❤❤❤ 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
حتما همینطوره از خدا میخوام بهترینا پیش روت باشه دختر خوش قلب🥰🥰❤❤❤ 

قربونت مهربووون❤😘😘😘

منم همینکه خوندم فهمیدم سرکاریه،بخاطر اینکه جواب بچه هارو هم نده خدافظی کرد🤦‍♀️😂 کی نسل دروغگوهای ...

چرا من حرف هیچکسو باور نمیکنم🤔🤔

فقط من اینجوریم یا شمام اینجوری هستید؟

جالبه تاپیکو تا اخر میخونم ولی احساس میکنم دارم رمان میخونم😅😅

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍