2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدون پول هیچ کاری نمیشه کرد متاسفانه

گفتم ک پول داشته باشی حله

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
پول داشتم همینجا کار خودم رو ادامه میدادم😪

خو بش فک نکن😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
فروشنده

فروشنده چی ؟ انقدر ها هم آسون نیست که اونجا یه شغل درست و حسابی با درامد خوب پیدا کرد . و خونه و ماشین خرید . اونجا بدون تخصص همین در رده متوسط روبه فقیر محسوب میشن . فرش قرمز که ننداختن واسه ما آدم معمولی ها .

فروشنده چی ؟ انقدر ها هم آسون نیست که اونجا یه شغل درست و حسابی با درامد خوب پیدا کرد . و خونه و ماش ...

بله اونجا چون قانون دان سخت میشه پولدار شد حتی اون متخصص ها هم زندگی متوسط دارن

نه اگه پزشک متخصص باشه اصلن زندگی متوسط نخواهد داشت . چون توی آمریکا درامد پزشک ها نجومیه عزیزم

خب ایشون پرسیدن بدون تخصص ،اونو که خودمم می‌دونم الان پسر عمه دختر عمه هام همه پزشک هستن تو امریکا