2777
2789
عنوان

شوهر من یه هفته قبل تولدش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 29 پست

شوهر من اصلا اهل این کارا نیست کلا ، تو هیچ مناسبتی کاری نمیکنه 

منم یکی دو بار انجام دادم

بعد جمع کردم کلا این داستانا رو گذاشتم کنار 

وقتی اون برای خوشحالی من کاری نمیکنه ، چرا من انجام بدم

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خودش اهلش نیست چرا خودتو زحمت بدی؟ 

مثلا میخواد پول خرج نکنم ادای کم توقع ها رو درمیاره  

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته
الان پیام داده تولدم یه تبریک زبونی کافیه ، اضافه کار بدن برات پول میریزم یعنی آدمو میزاره تو آمپاس ...

بخدا که خودش بیشتر ذوق داره باور کن😁

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
به جای شب تولدش فرداش بگیر آدمایی که هی میگن نگیر و فلان خیلی دل نازکن و این جوری هم ضد حال میشه هم ...

آره خیلی خوشحالم میشه هرسال براش کیک میگیرم و کادو یا خانواده اشو دعوت می کنم ولی نمی دونم این نازش چیه .خخخخ

بعضی مرد ها رو دیدم اینجوری میگن،بعد ته دلشون منتظر تولدن می‌خوان ببینن چقد برا بقیه ارزش دارن😅&nbs ...

آره فکر کنم .حالا اگه خودتو بزنی به بیخیالی دلشونم میشکنه.کلا هیچ سالی نزاشته سورپرایزش کنم قبلش هی میگه تولدم کاری نکنی ها

آره خیلی خوشحالم میشه هرسال براش کیک میگیرم و کادو یا خانواده اشو دعوت می کنم ولی نمی دونم این نازش ...

شبیه پیرزنا که بهشون تعارف میکنی غر میزنن و میخورن😂 احتمالا چون خودش بلد نیست سورپرایز کنه خجالتتونو می‌کشه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ن دوست نداره دیگه احترام بزار منم متنفرم از سوپرایز شوهرم سال اول سوپرایزم کرد منم بی جنبه کلا مهمون ...

حالا مثلا من نمیتونم که اونجوری مثل اینستا سورپرایز و اینا کنم تو خونه خودمون مثلا دوست دارم سورپرایز بشه ولی نمیزاره که یه هفته قبلش مثل ساعت کوکی هی آلارم میده  

شوهر منم همینطوره وقتی خودش میگه نگیر نگیر براش همون یک کیک درست کن .مردا مثل ما زنا نیستن که حرف دل ...

آره فکر کنم این کارا رئ پول هدر دادن میدونن یا مثلا میخواد من خرج نکنم براش. ولی درحد یه وسیله ضروری که نیاز دارن و یه کیک و فشفشه که دیگه قشنگه به نظرم ، پسرمم براش جالبه و خوشش میاد .همون کیک درست میکنم به حرفش گوش میدم ببینم قیافش چطوری میشه اون شب

وقتی کسی برای خوشحال کردن ادم کاری نکنه هرکاری بکنی زحمت بی حاصله چون بعد ته دلت توقع داری اونم برا ...

اره اون اوایل منم توقع سورپرایز داشتم ولی بعدش دیدم مدلش اینجوریه دیگه انتظار ندارم .اما دو سه سالی هست یاد گرفته تولدم مثلا غافلگیر میکنه اما خب من چون میدونم خسیس نیست و بخاطر من از خودشم گذشته زیاد ناراحت نمیشم .فکر میکنه همون پولو بده به خودت بهتره چرا هدرش بده با شمع و گل و ریخت و پاش.واسه همین فکر میکنم دوست نداره منم ازین  کارا بکنم و گرنه همه تولد گرفتن و شادی رو دوست دارن

کادو چی میخوای بگیری.تولد شوهرمنمنزدیک.موندم چی بخرم

کادو نگرفتم.خخخ لازانیا درست کردم با چیز کیک واسه شام. بعدم با کیک هویج که خودم پختم و تزئینش کردم  تولد گرفتم براش، گفتم چون گفتی چیزی نگیر منم حرفتو گوش دادم.اونم خوشحال شده بود که بهش اهمیت دادم و ازمم تشکر کرد که خودمو به زحمت انداختم