2777
2789
اره سرکار میره 25سالشه  پس اندازش جوری نیس ک بشه خونه یا ماشین خرید

باید ببینی حقوقش جوری هس ک بتونع خرج جفتتون بدع ی چیزیم تهش بمونه یانه وگرنه بااین گرونی بخای زندگی کنی باهاش ی مقداری سخته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار؟پس انداز؟ اخلاق؟خانواده؟ظاهر؟ حداقل اینارم بگو مگه میخوام بری با رشته ش ازدواج کنی؟یا خونه‌ندا ...

کارش تو شرکت حسابداره 

اخلاقش خوبه 

خانواده خوبی داره 

ظاهرش خوبه 

همه چیش خوبه فقط از نظر مالی میترسم 

کارش تو شرکت حسابداره  اخلاقش خوبه  خانواده خوبی داره  ظاهرش خوبه  همه چیش خ ...

ببین اگر دوستش داری برو 

اگر سنتی بوده خواستگاری ی مدت با اطلاع خانواده برید و بیاید زندگی رو میشه ساخت اگر مردش باشه 

خودت هم شاید بتونی کمک کنی 

در کل ب نظر من مشکل مادی مهمه اما ن زیاد چون حل میشه 

من و همسرم وقتی ازدواج کردیم دوتا دانشجو اس و پاس توی غربت بودیم بدون هیچی ن ماشین ن خونه هیچی 

الان چهارسال گذشته جفتمون کار میکنیم ماشین خریدیم خونه رهن کردیم من ک راضیم حالا بشین تصمبم بگیر می ارزه یا نه چون ب احتمال زیاد ی دوره ای توی تنگنا میفتید 

واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش می‌افته اگه همیشه اون‌هایی که دوستشون داریم، همون‌قدر دوستمون داشته باشن و اون‌هایی که می‌خوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستون‌ها برف بباره و آدم‌هایی که می‌خوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچ‌وقت فراموشمون نکنن و پیام‌هایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همون‌هایی دریافت کنیم که یک‌دفعه توی ذهنمون ظاهر می‌شن؛ اون‌هایی که دل‌تنگشون شدیم، بی‌دلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچ‌کس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیت‌های نادرست نکنه و برعکس؛ آدم‌ها مثل مهره‌های شطرنجی که کاملاً حرفه‌ای بازی می‌شه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوب‌های انسانی که محدودشون نمی‌کنن، جلو برن و هیچ‌کس، هیچ‌وقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ ARMY
خیلیا اینطورژ نگو،  یه وقت ازدواج میکنن و به خاطر مشکلات مالی مجبور به جدایی میشن همه نمیتونن ...

ببخشید در جریان بازار مسکن تو چند سال اخیر هستی؟

یکی که ۳۰ سالش باشه اگه تونسته باشه تا قبل ۲۵ سالگی خونه خریده باشه فبها اگه نه که تنها راهش ارثیه و کارای خلاف و نورچشمی بودن ....

وگرنه آدمای معمولی تقریبا غیر ممکنه براشون

رشد مسکن تو ۵. ۶ سال آخرو نگاه کن و با  ارز و طلا و حقوق اینا مقایسه کن متوجه میشی

رشد مسکن خیلی خیلی خیلی بیشتر از ظرفیت خودش بوده

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
ببخشید در جریان بازار مسکن تو چند سال اخیر هستی؟ یکی که ۳۰ سالش باشه اگه تونسته باشه تا قبل ۲۵ سالگ ...

نه راستش من کره ی ماه زندگی میکنم و خبر ندارم از وضعیت زمین. 

مگه من گفتم رشد نکرده؟  مگه گفتم خرید مسکن واسه همه آسونه؟  

ولی با این حال همه نمیتونن بی پولی رو تحمل کنن،  مخصوصا کسی که تو خونه ی پدرش سختی نکشیده. 

اینطوریم نیست که شما میگید که تو این دوره زمونه دیگه کسی خونه و ماشین نداره. بسیار زیادن و خیلی ها هم اصلا تا قبل از اینکه خونه و ماشین نداشته باشن به فکر ازدواج نمی افتن.