2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 21 پست
شاید شما هربار فامیلاتونو میبنی میگی یه اتاق بد میفته و واقعا هم میفته بنظرم این تاثیر افکار خودتونه ...

خودشونم میدونن چشمشون شوره یبار داشن میگفتن فلانیو ما چشم زدیم بچش سربازی جای بد افتاد (با خوشحالی) 

بعد فهمیدن گند زدن حالا هر اتفاقی واسه ما میافته میگن ما اصلا چشممون شور نیستا…

ی چیزه دیگه ام بگم انقدررر روش زوم نکین توجه نکنین ، که حالا اونارو ببینیم چشممون میزنن ، این خودش ب ...

بخدا انقد دوسشون داشتیم اصلا به این چیزا فکر نمیکردیم تا انقدر اتفاقها افتاد به یقین رسیدیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=266091733]این حرز امام جواد چیه همه میگن  توش دعا نوشته ؟ از کجا اومده؟[/Qحرز یعنی سپر ن ...

آها ممنون 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
بخدا انقد دوسشون داشتیم اصلا به این چیزا فکر نمیکردیم تا انقدر اتفاقها افتاد به یقین رسیدیم

ولی بازم الان زوم نکنین  یعنی نترسین اونارو ببین چشم میخورین جون اینجوری صد در صد اون انرژی منفیو دریافت میکنین ، چهار قل بخونین ، ا‌سفندی دود کنین ، و حرز امام جواد قربونشون برم راهگشاست خودتون در موردش مطالعه کنین ، 

ولی بازم الان زوم نکنین  یعنی نترسین اونارو ببین چشم میخورین جون اینجوری صد در صد اون انرژی منف ...

حرز امام جواد از کجا تهیه کنیم

تنها طرحم برای آینده اینه که اصلا در موردش فکر نکنم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز