2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین از گندایی که تو خونه زدین و شوهرتون نفهمیده بگین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 41 پست

بدترین گندی که زدم گوشواره هام رو انداختم سطل آشغال

اینقدر گند بزرگی بود که قابل پنهون کاری نبود فهمید🤦‍♀️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

گوشی شوهرمو انداختم تو لباسشویی دیدم هی تق تق میکنه رفتم دیدم گوشی تو اب داره میچرخه

سریع خاموش کردم لباسشویی باز کردم گوشیو آوردم بیرون خشکش کزدم بردم گذاشتم پشت سرش که خوابیده بود😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه بار شیشه دراتاقو شکوندم با توپ، انداختمش گزدن پسرم😏یه بارم دوچرخه دخترمو سوار شدم خرابش کزدم این ...

رفیق بی کلک مادر😐✌️😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
یه بار شیشه دراتاقو شکوندم با توپ، انداختمش گزدن پسرم😏یه بارم دوچرخه دخترمو سوار شدم خرابش کزدم این ...

چقد کم🙃عیب ندارع خب پسرت داشته فوتبال بازی می‌کرده زده به پنجره🤷🏻‍♀️

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

دستگاه کاشت ناخون برام خریده بود میگفت برا خواهرم ناخون بکار نمیکاشتم 

از حرصش آمد ببر منم پروانه داخل دستگاه دراوردم ک نبره بده دوست خواهرش براش بکاره 

هبعد ک آشتی کردیم وسیله هامو داد گفت دستگاه خراب منم دیگه خر شدم لودادم 😂😂😂😂😂

گند که نمیشه گفت ولی دور از چشمش از لباسش گرفته تا هر چیز اضافه ای دستم بیاد میذارم میره تا حالا نفهمیده 

دلش نمیاد هیچی بریزه دور

یه بار یه مشما پر لباس دادم ببره بذاره بیرون تا نیازمند ببره رفتم انباری دیدم گذاشته اونجا واقعا این شکلی شدم😵😨😩

😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

طلاهای مادرشوهرم لای دستمال بود...😐چندروز پیش خونه تمیز میکردیم فکرکردم دستمال کثیف این زیرا انداختم بیرون😐😂😂هنوز صداش درنیومده😂😂😂

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

یخچالم پرمیوه گندیده  میترسم تمیزش کنم بیادببینه دعوام کنه

طلاهای مادرشوهرم لای دستمال بود...😐چندروز پیش خونه تمیز میکردیم فکرکردم دستمال کثیف این زیرا انداخت ...

وااااااااو😐

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣