چه جوریه؟اب و هواش و اینکه جاهای تفریحیش و اینارو میگین؟
دوستم اونجا زندگی میکنه و قراره بریم پیششون دو سه روز
ولی من تاحالا نرفتم میخوام بدونم چه جور جاییه🦦
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
ببین بیابونه هیچی نداره من چند بار رفتم کلا مناطق بیابونی ایران داغونه آب شور هوا خشک ...
والا ما اینجا زندگی میکنیم اینحا بزرگ شدیم شرایط زندگیش هم خوبه
اینقدر خوب که از همه جای ایران میان ساوه کار تو شهر صنعتی
پس خوبه که میان برای کار وگرنه می رفتن جای دیگه
لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏
بلی من ساوه ای هستم جای تفریحی نداره البته خود شهر ساوه جای دیدنی نداره ولی ر ...
خوشبختم عزیزم❤️خیلی دوره از خود شهر؟
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏
یولاق؟ نه خیلی دور نیست شاید یک ربع خود ساوه میای؟ یا روستاهای اطرافش؟
نه خود ساوه میام
دوستم چهار ماهه عروسی کرده اومده شهر شما زندگی میکنه😍
خیلی ام تعریف میکنه از ساوه اتفاقا
نه خود ساوه میام دوستم چهار ماهه عروسی کرده اومده شهر شما زندگی میکنه😍 خیلی ام تعریف میکنه از ساو ...
پس ماچ به کله اش که از ساوه تعریف میکنه
من عاشق ساوه ام عاشقققققق
ساوه مهاجر زیاد داره به خاطر شهر صنعتیش
بیشتر از شمال و لرستان و کردستان مهاجر داره
از شهرهای دیگه ام هست ولی این سه تا شهر خیلی زیادن