2789
عنوان

بچه ها کمک🥺🥺🥺

209 بازدید | 18 پست

وااایی امشب مادرشوهرم اینا دوباره اومدن شام هرشب اینجا شامن😭😤

حالاامشب برای اولین بار قیمه گذاشتم تلخه چیکارکنم؟؟؟

لیمو انداختم اینجور شداااا چیکنم تلخیش بره🥺🥺🥺نگید برای چی اولین بارته اخه خب تازه عروسم ۳ هفته پیش عروسیم بود ایناهمش میان پایین خونه ما الان قیمم بد شده😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فدای سرت من سال دوم ازدواجمم تازه امسال غذاهام خوب شده ، خب تازه عروسی دیگه چه توقعی دارن ازت ؟ 

دیگه خونه ی تازه عروس تند تند نمیان که ، عب نداره ، مرغ بذار با برنج ، قیمه اتو بریز بره اگه راهی پیدا نکردی 

یک ساعت و نیمه حاضر میشه ، 

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
نوشابه؟؟؟؟بد طعمش نمیکنه؟؟؟ سیب زمینی خام همون گرد بندازم؟؟؟ بعد چند دیقه درش بیارم؟

نه کم بریز..سیب زمینی رودوقاچش کن یکم بمونه بپزه توش..هسته لیموباعث تلخی میشه.یکمم زعفرون بزن.اگه نزدی خوشرنگش میکنه.نوشابه نخواستی بریزی هم عیب نداره بعداامتحان کن اگه میترسی مزش عوض بشه....یه استکان یانصف لیوان.من یباریکم ریختم خوب بودکمترش کرده بود.ولی کم ریختم