2777
2789
عنوان

سرویس چینی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 54 پست

من سرویسم خیلی قشنگه ۸ سال میش گرفتم سفید ساده فقط دو طرفش یه طرح طلاییه کوچیک داره بشقابای پلو خوریش و پیش دستی مربع ، بشقاب های خورشت خوری و کاسه هاش مثلث

اما دفعه بعد بخرم گرد میخرم چون شست و شوی مربع سخته

اگه تازه عروس هستید که هیچ. اما اگه یه دست دارید و یه دست دیگه میخواید به نظرم طرح هتلی که سفید ساده ...

ندارم،،برا مهمان میخوام ،،بزا خودمون از این ارکوپال فله ای داریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی مغازه دارین خودتون؟؟؟؟میشه بگین چا مارکی خوبه؟و گرد یا مربع؟ساده یا شلوغ؟

نه فروش اینترنتی هستم توس چینی بهتره الان طرح هاش ولی پردیس کاشان هم یه مدل هایی داره که همه ظرفاش یه شکل نیستن بشقابا مربع هستن سینی ها کردن کباب خوری ها لوزی کلا متفاوت و شیکن طرح های سنتی قدیمی داره که ابیش خیلی شیک میشه بگردی تو بازار پیدا میکنی ازشون

ایرانی،،خارجی فکر کنم خیلی گرون باشه

لوریل خیلی تنوع مدل داره مثل خارجی ها ، قیمتشون مناسب تره اما زرین کیفیت بهتری داره برای استفاده از ماشین ظرفشویی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

ندارم،،برا مهمان میخوام ،،بزا خودمون از این ارکوپال فله ای داریم

طرح هتلی یکم سنگین هست اما هر چند تا از هر تیکه میتونید بردارید. 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
راستی اینایی که دورشون نقره ای هست چی؟؟؟اینا هم از مد افتادن؟

کلا دوره ای هستن انگار اول طلایی اومد حالا نقره ایش کردن ولی اون چیزایی که همیشه هست قشنگترن اینا رو هم انگار همه دارن چیز خاص و قشنگی نمیشه بنظرم چون ارکوپال و اردوخوری و همه چیش اومده هر کی حداقل دوتا چیزشو داره 

راستی اینایی که دورشون نقره ای هست چی؟؟؟اینا هم از مد افتادن؟

اصلا دور طلایی ها از مد نیوفتادن ، الان خارجی های گرون طرح حای محو و دور طلایی یواش دارن برین توی بازار متوجه میشید

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من اینا رو خریدم

خیلی قشنگه لوریله؟