2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تهران میدونید کجا داره؟ از دوریش دارم میمیرم

اتفاقا منم یک مشهدیه دور مانده از شله م

نه متاسفانه

بعدم شله فقط نذریش خوبه😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اوف بله خیلی جاها داره شهرمون

شهرتون شهر منم هست انصافا خیلی هم جایی ندارن شاید برای من تکراری شدن برای بقیه جذاب باشن مثلا پارک ملت کوهسنگی بوستان غدیر بوستان ریحانه اون پارکت ک جدید زدن ژوراسیک هم داره سمت فرودگاه اسمش باغ گیاه شناسی دیگه باغ گل ها دانشجو حرم طرقبه شاندیز بام هفت تیر بام هاشمیه شاندیز طرقبه زشک اخلمد و..... همه تکرارین برای ما اما اگه کسی از شهر دیگه بیاد شاید جالب

شهرتون شهر منم هست انصافا خیلی هم جایی ندارن شاید برای من تکراری شدن برای بقیه جذاب باشن مثلا پارک م ...

عزیزی

همشهری جون

دلگیر نشی

بهترین قسمت مشهد ما مشهدی های با عشقیم یره

دنیا مثل ما نداره😅

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
نه کوهسر تو هاشمیه ست

نرفتم پس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.