2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخام ماه عسل بزم نظرت چیه خش میگذره دونفری؟

بجاش برین ترکیه اخه اونجا هم همچیزگرونه تا ماه عسل هست برین ترکیه اونجاخرج کنین😀استفاده کن

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
میخام ماه عسل بزم نظرت چیه خش میگذره دونفری؟

بنظرم زیاد جای گشت نداشت برام  من باشم نمیرم بجاش برین ترکیه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
چقد هزینه شد چن نفر بودین من میخام برا ماه عسل نظرت چیه  حداقل چقد باید هزینه کنیم؟

حداقل نفری ۱۰،۱۵ تومن میشه شایدم بیشتر ولی بیشتر از ۲۰ نیست .چون بلیط گرونه،هتل گرونه

خرید هم خیلی ملایم خرید کنید روی هم شاید ۵،۶ تومن اگه کتونی خوب بگیرید یا تیشرت و..

پول غذا هم حساب کنید هر دفعه باید فست فود و ..برید که چون دو نفرین هر دفعه نزدیک ۲۰۰،۳۰۰ میشه 

حساب کن ببین چند روز میخواین برین

خوش بگذره

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
برای سه نفر تقریبا چقد میشه تور بهتره یا ماشین شخصی؟

ماشین چطور میشه کیش ما با هواپیما رفتیم.

سه نفر بلیط هواپیما حدود ۲۰ میشه روی هم شایدم بیشتر ولی همین حدودا هتل هم گرونه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

عزیزم من پارسال ۴ روزه رفتم با شوهرم و برادرشوهرم سه تایی اگه میتونی غذا درست کنی و برات سخت نیست خونه اجاره کنین ما پارسال بهمن ک میگفتن اوج گرونیه کیشه رفته بودیم خونه شخصی گرفتیم شبی ی تومن مواد غذایی از اینجا با خودمون بردیم ناهار خودم خونه درست میکردم چون شوهرم معدش حساسه غذای بیرون نمیخوره زیاد سه بار شام رفتیم فست فود ک هزینش با اینجا فرقی نداشت موادغذایی هم مثل همینجا بود قیمتاش اگه هتل بری مجبوری شام و ناهار و صبحانه بری بیرون هزینه خیلی زیاد میشه خرید هم جاهایی ک برند نباشه لباس قیمت مناسب میتونی پیدا کنی مثلا مرکزتجاری کیش خوب بود بعد اینکه کرایه ماشین بالاست تفریحاتش هم دیگه بستگی ب خودتون داره ک چقدر بخوای هزینه کنی بعد اینکه اصلا اونجا عکس چاپ نکنین فوق العاده بی کیفیت چاپ میکنن با قیمت بالا ارزشمند ترین چیز همون ساحله ک عالیه من درکل دوست داشتم خیلی امسال ک نمیتونم ایشالله سال بعد قسمت ماهم بشه