2777
2789
چقدر خوب من نزدیکای ۱۰۰ شاید بتونم جور کنم  همه اش دلم میخواد زمین بخرم خونه رویای مو بسازم&nb ...

اره بخر توی دیوار نگاه کنی پر گذشتن پایین شهر الان یه هوای جای خونه مادرم هست طبقه چهارم 60میلیون

بیزارم ازت زندگی..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید هوای یعنی نیم ساز؟ من اصلاسر در نمیارم  شما کدوم شهرید من تهرانم

مشهدم اره نیم سازه بهتر چون تو الان زمین بخری باید اهن بخری آجر قیمت میدونی بالا یه اهن یه طبقع میخای بسازی پنجاه میلیون ب بالا ولی نیم ساز درست طبقع بالا ولی نیم اماد تو فقط گج کاری کارهای دیگسو میکنی

بیزارم ازت زندگی..... 
آخه من تهرانم اینجا زمیناش بالای یک میلیارده  من باید برم پایین شهر

آشنا نداری توی ساخت ساز باسع برادر دامادمون با یک میلیون یه نیم ساز گرفت ساخت فروخت بخدا الان چن ماه میلیار ببینی خونه زندگیس اینقد پولدار ماشین مدل بالا چن ماه پیش نون شب نداشتن

بیزارم ازت زندگی..... 
آخه من تهرانم اینجا زمیناش بالای یک میلیارده  من باید برم پایین شهر

یا یه مغاز جاش خوب باشع بخری یا یا ویلا یا بری پایین شهر خونه بخری خونه های ک یکم خرابه ایناس مفت میدن

بیزارم ازت زندگی..... 

خرید خونه با بودجه محدود دیگه رویا نیست.

شهر پردیس در حومه تهران با شرایط عالی بهترین گزینه برای خرید ملک با سرمایه های محدود میباشد.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در امور ملکی شهر پردیس فعالیت دارد.

اطلاعات بیشتر : سایت شرکت ایران ملک

https://irmelk.com