2777
2789
عنوان

شام مهمونی!

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 27 پست

ما اصولا کنار مرغ یا فسنجون میزاریم یا قورمه سبزی...

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مرغ خوب نمیشه  با گوشت درست کن  یا زرشک پلو بزار

عزیزم منظورم این هست که دو تا غذا میخوام درست کنم یکی میخوام خورشت باشه که قیمه هست با گوشت درست میکنم یکی هم که جداگونه مرغ درست میکنم با مخلفاتش

❤️Live for yourself ❤️

عزیزم اگه میتونی بگو مامان یا خواهرت بیان کمک استرس نگیری

زرشک پلو مرغ شیک و تقریبا همه پسنده 

جای قیمه فسنجون بذار مجلسی تره 

پیش غذا هم بذار که میزت حسابی رنگی و پر بشه 

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
اگه میخوای دو نوع درست کنی مرغ و با قرمه سبزی یا فسنجون بهتره، یا مرغ تنها. الویه هم میتونی درست کنی ...

اخه طرز ذرست کردن قورمه سبزی هامون با هم فرق داره اونا قرمه سبزی بدون رب با لوبیا چشم بلبلی دوست دارن ولی من با یکم رب و لوبیا چیتی درست میکنم به خاطر همین خواستم قیمه درست کنم

❤️Live for yourself ❤️
عزیزم اگه میتونی بگو مامان یا خواهرت بیان کمک استرس نگیری زرشک پلو مرغ شیک و تقریبا همه پسنده  ...

اخه عزیزم کسی نیست که بیاد کمکم خودم تنها هستم برا پیش غذا سوپ درست میکنم برا غذا هم میخواستم یکی قیمه درست کنم یکی هم زرشک پلو و مرغ با سالاد اینا چون فسنجون فکرنکنم دوست داشته باشن

❤️Live for yourself ❤️
مرغ و قیمه چون رنگشون یکیه سفره ات خوشگل نمیشه قرمه سبزی یا فسنجون بذاری بهتره

اخه یکم ایرادی هستن اگه قورمه درست کنم چون طرز درست کردن خودشون فرق داره شاید خوششون نیاد ولی قیمه بدون ریسک هست 

❤️Live for yourself ❤️
اخه عزیزم کسی نیست که بیاد کمکم خودم تنها هستم برا پیش غذا سوپ درست میکنم برا غذا هم میخواستم یکی قو ...

خیلیم عالی 

مهمونیت خوش بگذره 😍

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
اخه طرز ذرست کردن قورمه سبزی هامون با هم فرق داره اونا قرمه سبزی بدون رب با لوبیا چشم بلبلی دوست دار ...

پس همون که فکر میکنی دوست دارن درست کن، قیمه هم خوبه. مهم اینه مهمونات خوششون بیاد💕

راحت بگیر تا راحت بگذره😁