2777
2789
عنوان

تغییر رشته ( از انسانی ب تجربی) 🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 35 پست
الان من دختر فامیلمون انسانیه ولی هر سال همه درس ها تجربی رو ی بار فقط فک کنم امتحان میده  بعد ...

واقعا! چه جالب

خبری نیست دیگه از سرزمینِ مادری:]                                        آزادی نه قبل انقلاب بود نه بعد انقلاب                                              آزادی تو ایران فقط یه میدونِ!
الان من دختر فامیلمون انسانیه ولی هر سال همه درس ها تجربی رو ی بار فقط فک کنم امتحان میده  بعد ...

مرسی💖

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه وقتی قراره امتحان بده چه تاثیری نه بگو بره اداره تا مشکلش زودتر حل شه اصلا به حرف مدرسه گوش ...

❤️❤️❤️🌷

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
اره ولی خیلی کارش سخته .بیچاره هم درسا و مدرسه انسانی رو داره هم تو خونه تجربی میره .تازه برا درس ها ...

خب این براش چه فایده هایی داره تو اینده؟

خبری نیست دیگه از سرزمینِ مادری:]                                        آزادی نه قبل انقلاب بود نه بعد انقلاب                                              آزادی تو ایران فقط یه میدونِ!
وای چرا 😂🥲 همه همینو میگن  اگه از اینا اسکرین بگیرم واسش میره خودشو پرت میکنه 😂

چون خیلییی سخته من ۶ سال تیزهوشان درس خوندم الان پشت کنکوری تجربیم تازه درسمم بد نبود برای دوستت که اولویتشم نیاورده مسلما سخت تره البته بستگی به هدفش داره اگه پزشکی و این رشته هارو بخواد دیگه خیلییی سخت تر میشه ولی پرستاری و امثالش راحت تره...بازم به پشتکار خودش بستگی داره اگه سه سالو خیلی خوب بخونه میتونه 

😁😏? 'How you doin                                                    ایرانِ آزادِ من🖤🕊
چون خیلییی سخته من ۶ سال تیزهوشان درس خوندم الان پشت کنکوری تجربیم تازه درسمم بد نبود برای دوستت که ...

آره منم واسه همین رفتم انسانی 😁 خیلی کم قبول میشن 

موفق باشی گلم❤️

رشته انسانی دوست نداره .بعد تجربی قبول نشد .میخواد پزشکی  قبول بشه

اهان 

که کنکور تجربی رو بده

مگه دیونست دوستت من خودم تجربی بودم واقعااا سختهه مغز اهنی میخواد ک باهاش کنار بیای اون همه زیست اون همه نکته اون همه فرمول فیزیک 

ب نظر من اونایی ک از انسانی میان تجربی موفق نمیشن چون خود تجربیا هم موندن توش😂

اذیت میشه خودش

من دوازدهم تجربی ام راهنمایی هم نمراتم خیی خوب بود 

مدرسه نمونه هم هستم ولی با این حال تجربی رشته سختیه 

دوستت که از پس ریاضی راهنمایی برنیومده چطوری میخواد فیزیک بخونه براش سخت میشه بنظرم همین انسانیو ادامه بده 

الهم عجل اولیک الفرج 🤲🏻🍀