2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه سفت شدن باسن و رون کدوم حرکت خوبه من لاغر کردم شل شدم باید اضافه کنم وزن 

بازم اسکات ولی باید پاهاتو از عرض شانه بیشتر باز کنی و همزمان باهاش وزنه بزنی تا رون و باسنت سفت شه

منم دقیقا بنظرتون گین آپ سینه بگیرم خوبه؟  چی جواب مبده برا پر شدن سینه؟

منم نمیدونم والا فقط میدونم این فرصا عوارض دارن و بیچاره میشی خب کورتون اینا دارن

من رو دور افزایش وزنم از این قرصا هم نمیخورم 

یکی بود می‌خورد گف تو ۵۰ روز ۱۰ کیلو اضافه کرده هم وزن من بوده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
چه مدت؟ اسکات چند مدل داره درسته ؟ توی نت در آوردم میخوام برم ولی شنیدم تاثیر نداره نا امید شدم

وای نه خیلی تاثیر داره من ادم لاغر و ریز جسته ای بودم بعد ازدواج و انجام اسکات الان خیلی توپر و خوب شدم

وقتی رفتم باشگاه ۵۱ کیلو بودم

اها پس پُر تر شدی 

خیلی خوبه عزیزم همینجوری ادامه بده 

باسنتو گردتر کنی با یکم رو پاهات کار کنی محشر میشه 

ولی همین الانم خوبی

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
منم نمیدونم والا فقط میدونم این فرصا عوارض دارن و بیچاره میشی خب کورتون اینا دارن من رو دور افزایش ...

اره خیلی بده من یه مدت یه نوعشو خوردم ۷ کیلو زیاد کردم بدنم همه خط های چاقی افتاد صورتم پر جوش و لک شد کبدم انزیماش بهم ریخت وزنمم برگشت تا یه حدی چاق شدم ولی نمی ارزید