2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسرت چندسالشه؟ 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من اسم پسر اولمو به پیشنهاد همسرم گذاشتم ❤️حسین❤️

از قبل بچه دار شدن این اسمو دوست داشت ولی گفت باز هر چی خودت دوست داری چون زحمتشو تو کشیدی

حالا دومیو هیچ نظری نمیده میگه چون اولی به انتخاب من بود دومیو خودت باید بذاری هرچی دوست داری حق توئه

ولی من نمیدونم چی بذارم

با اجازه اسی اسم پسر من هم طاهاست یسالشه بنظرتون خوبه ؟؟یاامیر حسن یا محمد حست یا رادوین یا علی یادم ...

والا من اصلا از اسم طاها خوشم نمیاد قشنگ نیست ولی خب سلیقه ای هست دیگه بعضیا دوس دارن

با اجازه اسی اسم پسر من هم طاهاست یسالشه بنظرتون خوبه ؟؟یاامیر حسن یا محمد حست یا رادوین یا علی یادم ...

بین اینایی که گفتی طاها بهتره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز