2777
2789
عنوان

نفرین اثر میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 30 پست
ادم نمیبینه که شاید یجوری تو زندگیش پاره پس میده

نه اونا رو دسته جمعی نفرین میگنیم اخه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ن والا تازا اثرش معکوسه  طرف هر روز خوش تر از دیروز راست راست راه میره به ریشمونم میخنده

دقیقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره عزیزم من یه نفر که با زندگیم  بازی کرد نفرین کردم و فامیلمون هم بود خبر دار شدم گفته بگید منو نفرین نکنه و اینا خیلی بدبخت شده بود پناهنده کشور دیگه شد، 

خلاصه من تاوقتی حلال نکرده بودم و نفرینم رو برنداشتم اوضاع بدی داشت 

ولی توی شبهای قدر حلالش کردم و نفرینم رو برداشتم

بعد از اون آنقدر خدا توی همه چی کمکم کرد باورت نمیشه هر حاجتی داشتم برآورده میشد

الان دیگه هیچ حسی ندارم اونم خداروشکر مشکلی نداره

ولی خوب بعضی وقتا جواب میده نفرین

سر یه داستان‌خانوادگی مامانم به‌پسر عمم گف الهی بری تیکه تیکه بشی این بلارو سر زندگی‌ما اوردی

یه ماه نکشیدی پیر عممو‌تو‌محلشون با‌چاقو تیکه پارش کردن

ولی خوب اینم‌درست نیس بگی به خاطر نفرین‌من اینحور شده ولی خوببب

.

ببین عزیزم نفرین هم یک دعاس ولی با انرژی منفی 

من حدود ۱۲سال پیش یه بنده خدایی بدجور دلمو شکوند که همون لحظه گفتم خدایا فقط امیدوارم طعم خوشبختی و آرامشو نبینه گذشت و گذشت هرروز به روال خوب و خوش داشت زندگی میکرد یه دفعه شوهرش سرطان روده گرفت زندگیش ریخت به هم به قول خودش انگار یکی فرش از زیر پاش کشید خورد زمین الان میبینم نه خوشبخته و نه آرامش داره همشم میگه نمیدونم چرا خدا بهم آرامشو برنمبگردونه .

صبر داشته باش خدا به جاش جواب طرفو میده 

[QUOTE=265913997]ببین عزیزم نفرین هم یک دعاس ولی با انرژی منفی  من حدود ۱۲سال پیش یه بنده خدایی بدجور دلمو شکون ...[/QUOT

صبر میکنم، سپردمش به خدا...

خیلی بد دلم شکست، اشک از چشمام بند نمیاد

کلید اسرار😅 ناراحت نشی محض شوخی گفتم😃

نه بابا چرا نارحت😂

اتفاقا کن برام پیش میاد از این جریانا

یبار صبح داشتم میرفتم بیرون یه خانمه گفت پول بده گفتم ندارم رفتم چندتا خیابون اونطرف تر دوباره همون خانمه اونجا بود گفت پول بده😂😂😂یاد کلید اسرار میفتم همش

[QUOTE=265913997]ببین عزیزم نفرین هم یک دعاس ولی با انرژی منفی  من حدود ۱۲سال پیش یه بنده خدایی ...

گریه نکن حیف چشمای قشنگت که بخوای برای کار اون آدم خیس بشن پاشو صورتت رو بشور توکل به خدا 

نه بابا چرا نارحت😂 اتفاقا کن برام پیش میاد از این جریانا یبار صبح داشتم میرفتم بیرون یه خانمه گفت ...

😂😂😂😂

خوبه.... حالا باید بیاین از رو زندگی تو فیلم درست کنن ک  درس عبرت بشه واسه بقیه😅 

ببین عزیزم نفرین هم یک دعاس ولی با انرژی منفی  من حدود ۱۲سال پیش یه بنده خدایی بدجور دلمو شکون ...

خوش بحالت من یکی از نزدیکترین کسای خودم بدترین نامردیو در حقم کرد الان ۱۰ ساله هنوز دردش باهامه از لحاظ روانی له شدم ولی اون هیچ تاوانی پس نداد وقتی خدا از این ظلمش گذشت منم گذشتم 

میسپارمش به خود خدا...

بهترین کاره عزیزم حلالش کن حتی حتی میگم براش دعای خیر کن باورت نمیشه که چقدر خير و خوبی به خودت برمیگرده من تضمین میکنم اگه دعای خیر بکنی بااینکه دلت راضی نیست

به هرچی که میخوای توی زندگی میرسی جوری که باورت نمیشه