2777
2789
چه قدر خوب شده عزیزم ، آدم ۷۰۰ میلیون می‌شنوه نگران میشه

اخه لباسشویی یخچال تلویزیونش گازش شوهرش خرید عزیزم بقیشو خودش

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خونم ۸۰ متر اصلا ۷۰۰ جهاز نمیبرم تهش ۳۵۰

خب من اخه همه چیز برقی الجی برداشتم و مثلا جدید ترینش الان بخچالم شده ۹۰ دیگه حساب کن میخواستم الان بخرم چقدر گرون تر میشد 

هرکس یجور میبره به قیمتای من یا کسی نگاه نکن شاید اونجیزی که من خریدم تو احتیاجت نباشه اصلا

۱۳۰ متر بله خونه داره .. قیمت جهاز ربطی به متراژ خونه نداره یسر بری لوازم برقی و لوازم چوب  ...

ینی چی ربطی نداره؟؟؟؟ حالا شوهر من خونه نداره. ی عالمه وسیله هم اوردم جا هم واسش ندارم ک بذارم،، حتی نتونستم درست جهیزیمو بچینم هربارم بخوایم جا به جا بشیم کلی از وسایل در به داغون میشه

خدا جونم آیندمو قشنگ رقم بزن🌱
ینی چی ربطی نداره؟؟؟؟ حالا شوهر من خونه نداره. ی عالمه وسیله هم اوردم جا هم واسش ندارم ک بذارم،، حتی ...

خب دیگه شما باید میدیدی وقتی خونه ندارید وسایل زیاد نخری که هربار جابه جایی خراب نشه وسایلت !!! 

چه قدر خوب شده عزیزم ، آدم ۷۰۰ میلیون می‌شنوه نگران میشه

نگران نباش خدا میرسونه، واسه ما که رسوند ولی چیزای الکی نخر به فکر حرف این و اونم اصلا نباش

خب دیگه شما باید میدیدی وقتی خونه ندارید وسایل زیاد نخری که هربار جابه جایی خراب نشه وسایلت !!!  ...

واسه اینکه گفتی ربطی نداره گفتم چرا خیلی هم ربط داره 

مثلا من میز نهار خوری نیاوردم چون اگه میاوردم دیگه صاف باید میذاشتمش رو سرم😑😑

واسه اینکه گفتی ربطی نداره گفتم چرا خیلی هم ربط داره  مثلا من میز نهار خوری نیاوردم چون اگه می ...

اخه منظور من این بود شاید تو خونه ۵۰ متری مثلا مبلای شرکتی خریده باشه یا فرشای دستبافت و ظروف طلاکوب واسه همین جهازش مثلا گرون شده از این نظر گفتم خیلی هم بعضی جاها ربطی به متراژ نداره بستگی به برند وسایل داره …

خوب کردی نخریدی انشاالله خونه دار میشی اونموقع تمام وسایلتو به سلیقه خودت میچینی 🌹