2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احترام به والدین  کلا دعای خیر پدر و مادر رو پشت سر داشتن خیلی خوبه  واسه همه چی

من رابطه عالی باهاشون ندارم ولی قطعا این خیلی مهمه 

دیدم تو اطرافیانم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
ماکه خیلی داریم تلاش میکنیم سوره. واقعه هرشب میخونم خداروشکر خوبه وضعمون  نه انچنان که بگم پو ...

منم اتفاقا سعی میکنم هر روز بخونم و حس میکنم خداروشکر تاثیر داره نسبت به قبل که نمیخوندم

من رابطه عالی باهاشون ندارم ولی قطعا این خیلی مهمه  دیدم تو اطرافیانم

منم خیلی دیدم تو اطرافیان در حد اتفاقات معجزه اسا که مشخصه  به خاطر اینکه خیلی احترام پدر مادرشونو داشتن و دارن و اون  دعای خیر پشت سرشون 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چی هست؟میشه توضیح بدین؟

تو گوگل اپش رو دانلود کنید مثلا هر روز میری خرید اینترنتی و هرچی دوست داری میخری و تو اپ لیست میگیری همین سخت نیست ولی با حس خوب انجام بده من واقعا حسن یه جوری بود انگار خرید میکنم ِلذت باید ببرید