2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست
شوهره زنه چی اون‌نمیگه با کی داری چت میکنی

زنه رونمیدونم اخه مردامیخوابن چون می‌رن سرکار ولی این زنه یه کم برام جالبه چرابه شوهرش نمیگه ساعت چهارونیم باکی حرف میزنی

به نظرمن🙂بعضی ادماجوری میان توزندگیت که حالت خوب میشه ولی جوری میرن که ویران میشی😊من خوبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازهمه بدتر مردشب که کارش تموم میشه تا یه ساعت خونه نمیره توماشین میمونه لازنه چت میکنه

چقد بیکارن بعضی مردا.. شوهر خودمم یکی از همین عنتراس.. این وقت و هزینه رو صرف زندگی و زن خودشون میکردنا زندگیشون نورعلی نور میشد..

چقد بیکارن بعضی مردا.. شوهر خودمم یکی از همین عنتراس.. این وقت و هزینه رو صرف زندگی و زن خودشون میکر ...

ولی برای زنشم خوب نقش بازی میکنه همه چی گل وبلبه 

به نظرمن🙂بعضی ادماجوری میان توزندگیت که حالت خوب میشه ولی جوری میرن که ویران میشی😊من خوبم
زنه رونمیدونم اخه مردامیخوابن چون می‌رن سرکار ولی این زنه یه کم برام جالبه چرابه شوهرش نمیگه ساعت چه ...

حتما زنه بچه داره خسته میشه زود میخابه شوهرم ام تا صبح تووشیه تا زنش بیدار میشه میره رو یه صفحه دیگه صوهر منم هر شب تا ۶ صبح بیداره هر وقت از خواب بیدار میشم میبینم تو گوشیه ولی نمیدونم چیکار میکنی خیلی گوشیشو چک کردم چیزی پیدا نکردم 

لایکم نننکنننییید ممنون
حتما زنه بچه داره خسته میشه زود میخابه شوهرم ام تا صبح تووشیه تا زنش بیدار میشه میره رو یه صفحه دیگه ...

نه بچه ندارن ولی زنش فک نکنم بخوابه اخه همچین زنی نیس زودبخوابه کلاذهنم درگیره

منم چند بار به شوهرم شک کردم ولی هر بار چک کردم هیچی ازش پیدا نکردم خیلی تمیز بود گوشیش 

اونم خیلیییی قربون صدقه زنش میره اصلاادم فک میکنه ازاین عاشقترنیس ولی من میدونم خیانت میکنه

نه بچه ندارن ولی زنش فک نکنم بخوابه اخه همچین زنی نیس زودبخوابه کلاذهنم درگیره

به بهونه بازی های آنلاین  اینستا و اینا میره تووشی زنه چی میدونه داره چیکار می‌کنه تا میاد پیشش میشینه شوهره میره تو یه برنامه دیگه که زنش شک نکنه

لایکم نننکنننییید ممنون
به بهونه بازی های آنلاین  اینستا و اینا میره تووشی زنه چی میدونه داره چیکار می‌کنه تا میاد پیشش ...

خدابگم چیکارش نکنه

به بهونه بازی های آنلاین  اینستا و اینا میره تووشی زنه چی میدونه داره چیکار می‌کنه تا میاد پیشش ...

خوبه موقع چت ازچشاشون مشخص نمیشه 

نمیدونم گیج شدم

اونم خیلیییی قربون صدقه زنش میره اصلاادم فک میکنه ازاین عاشقترنیس ولی من میدونم خیانت میکنه

شوهرمنم اونجوریه خیلی مهربونه و بهم محبت میکنه ولی گاهی یه سری رفتاراش منو به شک میندازه ولی هیچی دستگیرم نشده تاحالا 

لایکم نننکنننییید ممنون
شوهرمنم اونجوریه خیلی مهربونه و بهم محبت میکنه ولی گاهی یه سری رفتاراش منو به شک میندازه ولی هیچی دس ...

اره اینم الان به زنش بگی شوهرت بهت خیانت میکنه شایدخنده اش بگیره چون خیلییی ماهره