2777
2789
عنوان

با اینکه تازه رفتم توی 20 سالگی..... 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت با خودت در گیری ها ولی مطمئن باش شرایط الان تو شاید آرزوی خیلی ها باشه پس ناشکر نباش .

اره درگیرم 

چون اختیار هیچ کدوم از کارا خودمو ندارم 

چون توسَط ی چیزایی ک شماها بهشون میگین توهم دارم نابود میشم 

ناشکر نیستم اما عدالتی وجود نداشته و نداره

عزیزم انقد ناشکری نکن خیلیا هستن تو رشته مورد علاقشون درس نخوندن اینکه نشد دلیل بدبختی سعی کن شکر کزاری کنی تا چیزای خوب بیان سمتت درضمن واسه یه چیز الکی به خدا کفر نگو از خدا فقط سلامت بخواه قرار نیست خدا همه رویا ها وارزوهای ما رو براورده کنه یه چیزایی گاهی اوقات به صلاحمون نیست سعی کندیکم منطقی باشی

عزیزم انقد ناشکری نکن خیلیا هستن تو رشته مورد علاقشون درس نخوندن اینکه نشد دلیل بدبختی سعی کن شکر کز ...

اگ صلاحمون نبوده چرا انداخته تو سرمون فکرشو? چرا توانشو داده بهمون؟ اما وقتی نوبت ب خودش رسد رفت کنار؟ 

:) 

اره درگیرم  چون اختیار هیچ کدوم از کارا خودمو ندارم  چون توسَط ی چیزایی ک شماها بهشون می ...

عزیزم نمی دونم واقعا مشکلت چی هست ولی ممکنه ....بهتره بری پیش اینایی که طب اسلامی میکنند و انرژی درمانند میتونن انرژی منفی وگاها...از بدن خارج کنند .اونوقت سبک میشی چند تا دستورم بهت میدن من دختر خواهر شوهرم اینجور شده بود گفت بخاطر خوندن کتاب وحشتناک بود نباید خیلی مطالب قلمبه سلمبه بخونه مغزش ظرفیت نداره.. انشاالله تو هم ذهن وفکرت آروم بشه ..منم خودم وسواس فکری میاد سراغم با گفتن ذکر با حول ولاقوالا بالله ولااله الاالله خیلی زود می‌ره .

شما حالا اول زندگیته خودتو نابود نکن میخوای ازدواج کنی بچه دار بشی زندگی کنی تحصیل تو رسته مورد علاقه خیلی چیز مهمی نیست تو زتدگی انقد خودت اذیت نکن حالا فکر کن تو رشته مورد علاقت درس خوندی حالا کو کار فقط خودتو داغون میکنی به فکر سلامتیت باش

بخدا خودتون ازبین نبرید الان خواهر زاده من کنکوری تجربی هست میخونه تراز هاش خیلی بد میشه ۵۸۰۰اینا ...تازه امسال همش مریضه بخدا مدام سر گیجه آبجیم خسته شده همش دکتر ...آزمایش ...دکترا میگن برا استرس ..آنقدر میخونه اما چه فایده ،استرس جا داغونش کرده دختر ۱۸ساله ،😦😶تازه اون از ۷,هم مدرسه سمپادی فرزانگان می‌ره اما با این حجم استرس بیخودی وارد خودش کرده ،نتیجش چی میشه ..من به آبجیم میگم هر چی شد بزار بره 

2790
2778
2791
2779
2792