2777
2789
عنوان

ی نفر ک ترکی استامبولی بلده بیاد اینو ترجمه کنهههههه💜🍃خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 31 پست
ی جواب بدین بدم بهش؟؟چی بگم💜

اول بگو کیته بعد بگم 

آخه اگ دوست پسر یا نامزدت باسه جمله عاشقانه بگم؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی اینو نوشتم منم ی جمله ترکی میخوام چیزی بلدی بم بگی دلبرجان؟

اخه گفته زندگی من اونه تو چرا جوابشو بدی گل

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
اول بگو کیته بعد بگم  آخه اگ دوست پسر یا نامزدت باسه جمله عاشقانه بگم؟

ببین اینکه کیمه مهم نی. ی جمله ی خوب در جواب این میخام اینجوری عاشقانه باشه

ایمَه وَ جَهَنِم ترسِنِن چَمان ایرَه بِهِشتَه..!😹🚶‍♀️
ی جواب بدین بدم بهش؟؟چی بگم💜

Seni çok özledim خیلی دلم برات تنگ شده 

Seni çok seviyorum خیلی دوست دارم 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
ببین اینکه کیمه مهم نی. ی جمله ی خوب در جواب این میخام اینجوری عاشقانه باشه

Ben de seni özledim en çok seni seviyorum

منم دلم برات تنگ شده بیشتر از همه دوستت دارم🤍🌱

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

Benim kalbim sen

بَنیم کالبیم سِن 

تو قلب منی‌

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
Ben de seni özledim en çok seni seviyorum منم دلم برات تنگ شده بیشتر از همه دوستت دارم🤍🌱

دورت بگردم ب ترکی چی میشه بعد اینجوری فارسیشو بنویس مرسی قشنگم

ایمَه وَ جَهَنِم ترسِنِن چَمان ایرَه بِهِشتَه..!😹🚶‍♀️
یکی اینو نوشتم منم ی جمله ترکی میخوام چیزی بلدی بم بگی دلبرجان؟

تو امضام هست اون یکی دوسته یا ...

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

Benim tek sevdiğim san تنها کسی که دوسش دارم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دورت بگردم ب ترکی چی میشه بعد اینجوری فارسیشو بنویس مرسی قشنگم

بِن دی سِنی اوزلِدیم اِن توقسینی سِویوروم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

مرسی دورت بگردم

خدا نکنه 😘