2777
2789
عنوان

نرخ دیه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 30 پست

اینجا دیگ جای موندن نیس

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی غیرازاین بود اینجا عجیب بود

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

باز هم بیشتر افراد جامعه خواهان پسر هستن.

چرا زن در حق زن ظلم میکنه؟ بیشتر تاپیکا اگه فهمیدن بچه شون دختره همه ش میگن خداکنه سونوگرافی اشتباه کرده باشه😔🤦‍♀️😢

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

خود شماها اینجا چنان پسرم پسرم میکنید واقعا انتظارتون چیه؟

کافیه بگن فلانی عروسش نمیره پیش مادرشوهر زندگی کنه شروع میکنن که غلط کرده پسر بزرگ کردم که عروس بگیرتش !!!!

به نظرم خیلیم خوبه حقمونه واقعا

دیه رو میگیم بخاطر اینکه مرد نون اور خونس خب بیشتره جنین ک بدنیا نیومده چرا باید پسرش بیشتر باشه

نمیدونم والا منم دقیقا برای هپین تعجب کرد

وااای نام کاربریت چقدر خوشمزه است دلم خواست لعنتی😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همشو درست گفتی غیر از دیه مرد اگه بمیره دیه ی بیشتری گیر زنش میاد ولی اگه زن بمیره دیه ی کمتر گیر م ...

اونم از دستشون در رفته اگر اینجوره 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
باز هم بیشتر افراد جامعه خواهان پسر هستن. چرا زن در حق زن ظلم میکنه؟ بیشتر تاپیکا اگه فهمیدن بچه شو ...

اره والا از ماست ک بر ماست 

اینجا اصلا به جون زنا بهایی نمیده نه تو قانون نه تو فرهنگ مردم...

اگه زنا به دست همسر یا پدرشون کشته بشن اون مردا قصاص نمیشن چون ولایت و حتی جون زن دست اون ادمه

پدر رومینا اشرفی ک سر دخترشو با داس برید ۱۰ سال حبس خورد ک تازه با رفتار خوب قابل تخفیفه یعنی چند سال دیگه یه قاتل روانی ک سر دخترشو بریده میاد ازاد میشه و میاد بین مردم!!!

تو همین سایت نظراتو ک میخوندم دیدم ک چجوری به اون دختر طفل معصوم توهین میکردن و بعضا از قتلش خوشحال بودن و میگفتن لیاقت ی هرزه همینه!!!!💔

همسر مونا حیدری که سر زن ۱۷ ساله اش رو بریده بود و تو شهر میگردوند هم قصاص نشد با چند سال ناقابل حبس به زودی برمیگرده تا یه زن دیگه رو سر ببره...

میدونید چی بیشتر از همه درباره مونا حیدری دردناک بود؟! اینکه وقتی شوهر روانیش سر زنشو بریده بود و تو شهر میگردوند مردم بهش میگفتن ( آفرین ماشالا به غیرتت ..) اینا رو از خودم نمیگم تو فیلمی ک ازش منتشر شده بود اینارو بهش میگفتن 

تا وقتی فرهنگ مردممون اینطور باشه قوانین عوض نمیشن و باز باید شاهد قتل رومینا و مونا های دیگه ای باشیم معلوم نیست دفعه بعد نوبت کدوم یکی از ماهاست...😞💔

🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه  .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.
دیه رو میگیم بخاطر اینکه مرد نون اور خونس خب بیشتره جنین ک بدنیا نیومده چرا باید پسرش بیشتر باشه

مگه زن نان اور نداریم؟! 

بعدشم دیه تمام مردا چ دیوانه چ عاقل چ دانشمند چ بیکار چ قاتل همشون باهم یکی هست و جبران فقدانشون یه قیمته 

بعد به دیه زن رسید جبران بار اقتصادی مهم شد؟! 

زنی ک ستون اصلی خونست و آسیب نبودش هیچوقت جبران نمیشه آسیبش خیلی بیشتر از نبود مرد خونه هست 

دیه حکم بازدارنده رو هم داره یعنی طرف وقتی بخواد ب یکی تجاوز کنه یا یکیو بکشه  اول دو دوتا چارتا میکنه ببینه اگه گرفتنش میتونه دیه رو بده یا ن! 

یکی از مریضای جنسی ک قبلا به دختر بچه ها تجاوز میکرد و دستگیر شده بود وقتی ازش پرسیدن تو ک قبلا یه بار یه پسر رو هم اذیت کردی چرا بعد ازون فقط ب دخترا تعرض میکردی گفت چون دیه اونا کمتره اگه بلایی سرشون بیاد کمتر باید پول بدم‌. 😞

یا این همه  قتل ناموسی ک تو کشورمون هست اگر دیه بیشتر بود مطمئنا حکم بازدارنده رو داشت و جون ادمای بیشتری حفظ میشد 

بماند ک برای اعدام متجاوز هم باید نصف دیه مرد به خانواده اش پرداخت بشه بعد شاید بشه یه انگل مریض رو از جامعه حذف کرد و چون خیلی از خونواده ها پول ندارن ک اختلاف دیه مقتول و قاتل رو بپردازن از قصاص میگذرن و این ادمای عوضی به جامعه برمیگردن تا یه نفر دیگه رو بدبخت کنن

🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه  .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.