2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 28 پست
معلومه ازدواج فامیلی توی نسل های قبل تون هم زیاد بوده وگرنه 70 درصد احتمال ماژور بودن برا کسی کمه پس ...

همه فامیلا باهم ازدواج میکنن دختر به غریبه نمیدن که من راهو براشون باز کردم😁طلاق گرفتم با فامیل خیلی خیلی دور ازدواج کردم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مینور نیستیم 

ی بچه دارم یکسال بود تو اقدام بود باردار نمیشدم بعد آزمایش و اینا دکتر گفت ذخیره تخمدانت پائینه ،گفت بنظر من فوری Ivf کن ،دیگ با اصرار دوماه فرت داده ک اگ نشد بریم برا ای وی اف

این دوره قرص لتروزول و امپول سینال اف استفاده کردم و امپول ازاد سازی زدم سی م موعدم بود ک فعلا پری نشدم دیروزم تیتر دادم ۱۹.۶۷ بود حالا منتظرم چن روز دیگ برم تیتر ببینم مثبته یا منفی

همه فامیلا باهم ازدواج میکنن دختر به غریبه نمیدن که من راهو براشون باز کردم😁طلاق گرفتم با فامیل خیل ...

آره مشخصه خیییلی ازدواج فامیلی اشتید که دیگه واقعا خطرناک شده برا سلامتی بچه

بسلامتی ایشالا از ازدواج دومت راضی باشی 

ببخشید عرب هستید؟

آره مشخصه خیییلی ازدواج فامیلی اشتید که دیگه واقعا خطرناک شده برا سلامتی بچه بسلامتی ایشالا از ازدو ...

ن گلم کورد هستیم ولی از گذشتمون شکاک و کورد قاطی بودن که دیگه بااونام وصلت نمیکردن.اره شکر خدا راضیم 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
درباره اصلاح سبک فلورا خیلی شنیدم پیجشونم دارم اما نمیدونم چرا حس میکنم جواب نمیده الکیه

چرا جواب میده مطمعن باش جواب هم نده چیزی ازت کم نمیشه فقط بدنت سالم میشه برو زیر نظر یکی از ماماهای همکار دکتر تاجیک