2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 107 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درد دارم توچی؟ . میگم من واقعاموندم بعدپریودی اقدام کنم یانه؟ 

من که خونریزی دارم چنتا لخته هم دفع کردم ، به نظرم یه چند ماه صبر کن برو ازمایش و سونو بعد اقدام کن ایشالا که بعدی صحیح و سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن بتونم زودی مامان شم😍 اگه شوهرم بزاره

من که خونریزی دارم چنتا لخته هم دفع کردم ، به نظرم یه چند ماه صبر کن برو ازمایش و سونو بعد اقدام کن ...

ان شا الله عزیزم.. 

میدونی من واقعا دوست دارم معلم شم و میخوام برا ازمون استخدامی بخونم ازطرفیم واقعا دوست دارم ی بچه دیگه بیارم عقلم میگه جلوگیری کنم ک معلم شم دلم میگه بچه بخواه کوتامعلمی شاید شدشایدنشد موندم بخدا

یا رب نظر توبر نگردد
ان شا الله عزیزم..  میدونی من واقعا دوست دارم معلم شم و میخوام برا ازمون استخدامی بخونم ازطرفی ...

متولد چندی گلم من متولد ۷۶ هستم ارشد روانشنانسیم خودم راضیم چند ماه دیگه خدا بخواد رواندرمانکر اعتیاد منطقه شهرداری تهران میشم خودمم تمایل دارم اول برم سرکار دستمدتو جیبم باشه بعدش بچه بیارم بخاطره همین دو دلم هنوز به نظر منم اگر میتونی بشین بخون ازمون بده ایشالا قبول بشی ، من مادرمم معلم بازنشسته هست یادمه منو تو بغلش میبرد مدرسه درس میداد ولی برو دنبال ارزوهات 

متولد چندی گلم من متولد ۷۶ هستم ارشد روانشنانسیم خودم راضیم چند ماه دیگه خدا بخواد رواندرمانکر اعتیا ...

من متولد۷۱م متاهلی درس خوندم دیپلم و لیسانس گرفتم  ازمون دادم بارها ک یبارش تامصاحبه هم رفتم ولی ردشدم پارسال باز ازمون دادم قبول نشدم 

یا رب نظر توبر نگردد
من متولد۷۱م متاهلی درس خوندم دیپلم و لیسانس گرفتم  ازمون دادم بارها ک یبارش تامصاحبه هم رفتم ول ...

میتونی با انتخاب مادری بازهم در کنارش موقعیت اجتماعی و شغلیتو داشته باشی

میتونی با انتخاب مادری بازهم در کنارش موقعیت اجتماعی و شغلیتو داشته باشی

یتصمیم گرفتم. با ااینکه ازته دلم این انتخابو نمیکنم اما این تصمیمو گرفتم ک بعداین پریودی صفت و سخت جلوگیری کنم و بشینم بخونم ببینم قبول میشم یانه؟

این ماه وقتی جلوگیری نکردیم و پریودیمون عقب انداخت میگن نشونه ی خوبیه و رحم داره خودشو اماده میکنه برا بارداری ولی خب هدفهای دیگه ای هم داریم   

یا رب نظر توبر نگردد
یتصمیم گرفتم. با ااینکه ازته دلم این انتخابو نمیکنم اما این تصمیمو گرفتم ک بعداین پریودی صفت و سخت ج ...

میتونی جفتشم داشته باشی ولی اگر نمیتونی بشین هزدوتاشو بنویس مزایا معایب جفتشم نگاه کن بعد تصمیم بگیر و دیگه بابت تصمیمت بعدا پشیمون نشو

میتونی جفتشم داشته باشی ولی اگر نمیتونی بشین هزدوتاشو بنویس مزایا معایب جفتشم نگاه کن بعد تصمیم بگیر ...

راستش خواستم هردوشو باهم داشته باشم ک این ماه جلوگیریو گذاشتم کنار ولی خب واقعا میبینم  بهتره ک ی امسال هم تلاشمو کنم ببینم میرم سرکار یانه؟ بعد بفکر بچه باشم با اینکه همه وجودم پرمیکشه برابچه اما همون بچه خرج میخواد 

یا رب نظر توبر نگردد