سلام دوستان من امروز یا دیروز موعدم بود پریود نشدم بیبی هم زدم منفی شد کامل حتی هاله هم ننداخت امروز میشه ۱۴ روز بعد اقدامم به نظرتون کامل منفیه؟ پس چرا پریود نمیشم؟ هیچی هم علاعم ندارم مقل درد شکم یا سینه یا حالت تهوع هیچکدوم
من که خونریزی دارم چنتا لخته هم دفع کردم ، به نظرم یه چند ماه صبر کن برو ازمایش و سونو بعد اقدام کن ایشالا که بعدی صحیح و سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن بتونم زودی مامان شم😍 اگه شوهرم بزاره
ان شا الله عزیزم.. میدونی من واقعا دوست دارم معلم شم و میخوام برا ازمون استخدامی بخونم ازطرفی ...
متولد چندی گلم من متولد ۷۶ هستم ارشد روانشنانسیم خودم راضیم چند ماه دیگه خدا بخواد رواندرمانکر اعتیاد منطقه شهرداری تهران میشم خودمم تمایل دارم اول برم سرکار دستمدتو جیبم باشه بعدش بچه بیارم بخاطره همین دو دلم هنوز به نظر منم اگر میتونی بشین بخون ازمون بده ایشالا قبول بشی ، من مادرمم معلم بازنشسته هست یادمه منو تو بغلش میبرد مدرسه درس میداد ولی برو دنبال ارزوهات
میتونی جفتشم داشته باشی ولی اگر نمیتونی بشین هزدوتاشو بنویس مزایا معایب جفتشم نگاه کن بعد تصمیم بگیر ...
راستش خواستم هردوشو باهم داشته باشم ک این ماه جلوگیریو گذاشتم کنار ولی خب واقعا میبینم بهتره ک ی امسال هم تلاشمو کنم ببینم میرم سرکار یانه؟ بعد بفکر بچه باشم با اینکه همه وجودم پرمیکشه برابچه اما همون بچه خرج میخواد