2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 107 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید خارج رحمی بود خودش افتاد

اون سری شوهرم خیلی استرس داشت اخه بعد ۱۱سال اقدام میکردیم من فکرنمیکردم استرسش باعث بشه نطفه درست شکل نگیره و ضعیف شه ک بیفته انقدر استرس داشت ک وقتی میخواست بیادپیشم میگفت استرس دارم ..من خودمم داشتم البته ولی اون بیشتر

یا رب نظر توبر نگردد
اون سری شوهرم خیلی استرس داشت اخه بعد ۱۱سال اقدام میکردیم من فکرنمیکردم استرسش باعث بشه نطفه درست شک ...

استرس خیلی تاثیر گذاره لامصب منم الان پا در هوام نمیدونم هستم نیستم چه مرگمه لعنتی فقط خدا کنه خارج رحمی نباشه

استرس خیلی تاثیر گذاره لامصب منم الان پا در هوام نمیدونم هستم نیستم چه مرگمه لعنتی فقط خدا کنه خارج ...

ان شا الله. 

این سری چون اقدام نداشتیم و همینجوری یهو جلوگیری نکردیم  استرسی درکارنبود ولی حالا ک هیچ علائمی ندارم پری هم نمیاد موندم چ کنم همش بفکرشم.

یا رب نظر توبر نگردد
خب یه بی بی بزن صبح

ندارم داروخونه هم دوره بایدازخیابون اصلی برم اونور حقیقت حوصلم نمیشه ب شوهرمم نمیتونم بگم بخره اخه بفکر بچه نبودیم البته من ته دلم میخواستم  دیشب بش گفتم پریودنشدم گفت خبریه؟  گفتم ن بابا. 

یا رب نظر توبر نگردد
ان شا الله هردومون     خدابخواد ی هفته دیگه اگ پری نشدم میرم بی بی چک میخرم

من راستش اصلا شرایط بچه ندارم الان شوهرم نمیخواد قبلی رو هم مجبورم کرد سقط کنم ولی برای شما ایشالا مثبت بشه 

ان شا الله هردومون     خدابخواد ی هفته دیگه اگ پری نشدم میرم بی بی چک میخرم

شوهرم ۳۲سالشه دو سال و نیم ازدواج کردیم قبلی رو هم گفت من سربازم برو بنداز