2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم..

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 68 پست
عزیزم خیلی راه ها رفتم متاسفانه باید باهاشون کنار بیام چون مشکل داخلی دارم و سنم کمه نمیتونم از دارو ...

ن منظورم کرم های مراقبتیه..دارو و اینا منظورم نیس..من خودم خیلی جوش داشتم و با کرم و ماسکو اینا اوکی شد..خیلیی خوب نتیجه داد برام

ن منظورم کرم های مراقبتیه..دارو و اینا منظورم نیس..من خودم خیلی جوش داشتم و با کرم و ماسکو اینا اوکی ...

روتین های تخصصی استفاده میکنم اما تا مشکل داخلی حل نشه روتین نمیتونه نابود کنه جوشو چون باز جاش میزنم روتین فقط می‌تونه کنترل کنه شرایط رو که تشدید نشه بر اثر عوامل بیرونی مثل آفتاب و کم آبی و چربی پوست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگه تو سنین نوجوانی هستی اصلا نگران نباش... تو اون سن خیلی وقتا ادم خودشو بیخودی زشت میبینه و مشکلاتشو اغراق آمیز. مطمئنا به دید دیگران فرق داری با چیزی که خودت فک میکنی

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
نمیشه عکستو بزاری نظر بدیم  من از نوجوونی جوش داشتم ک الانم ک ۲۶سالمه جوش دارم😐

کرم مراقبتی بزن.. من خودم انقد داشتما.‌ الان خیلییی خوب شدم.. گرمیجات و اینا نخور.فست فود و نوشابه و سدخ کردنی..اگه مشکل درونی نداری ک  مث من روتین داشته باش حل میشه..

خب چرا جوشاتو از بین نمیبری با مراقبت..پوستت چربه  حتما

شاید دو سه تا دونه جوش داره ولی به چشم خودش کلی میاد

وگرنه دوست پسر نداشت که

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
نمیشه عکستو بزاری نظر بدیم  من از نوجوونی جوش داشتم ک الانم ک ۲۶سالمه جوش دارم😐ولی خب با شدت ...

همینجوری اعتماد بنفس ندارم دیگه عکس جوشا رو هم بزارم همه میخان بیان بگن دکتر برو دکتر برو همین الان نصف کامنتا شد دکتر برو خب دکتر رفتم راهی نیست اینجوری شدم دیگه ..

ولش کن ..🙂

اصلا از خودت خجالت نکش طبیعت هر انسانی همینه و کسی که با این مشکل داره باید خودشو‌عوض کنه نه تو

البته شاید پارتنرت نیت بدی نداشته و خواسته خودتو دوست داشته باشی 

اصلا از خودت خجالت نکش طبیعت هر انسانی همینه و کسی که با این مشکل داره باید خودشو‌عوض کنه نه تو الب ...

میدونی به حالت بدی بهم نگفت همین به حالتی گفت که سعی کنم خودمو دوست داشته باشم اما روحیم خیلی حساس شده چون رو صورتمه هرکس منو میبینه یه نظری میده میگه چرا جوش زدی گرمی نخور فلان کرمو بزن فلان کارو کن دکتر رفتی ..

بخاطر همین برام معضل شده یه چیز بزرگ شده وقتی یکی نظر میده یا حرفی میزنه دلم یه جور میشه چند درصد از اعتماد بنفسم کمتر میشه ..