من چشمم خییلی ضعیفه خونه موقع تی وی عینک میذارم بیرونم بعضی وقتها لنزز بعضی وقتها عینک مهمونی و... هم کلا لنز لنزمم طوسی بعد من میرم خریدا عادی عینک میذارم میرم جاها شیک و خرید لباس اینا لنز این میگه چرا اونجا عینک نمیذاری ولی فلان جا میری میذاری حقیقتا ادمایی ک اونجا میان فرق دارن منم با اینکه همه میگن عیینک بهت کیاد ولی خودم اصلا دوست ندارم میاد خونه لنز دارم میگه فلان جا بودی(اسم مکان که با لنزز میرم) این حرفش چرت نیست بنظرتون؟؟ شوهرم با لنز مخالف نیستاا امیدوارم مطلب رسونده باشم😬
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب راست میگه حقیقتا .تو فرض کن مثلا اون میخواد بره خرید اون جاهایی که تو با لنز میری یه تیپ خفن خفن که واسه عروسی میزنه بزنه باز مثلا یه جای ساده رو تیپ عادی با خودت چه ۴کری میکنی نمیگی میره ادن مروز خرید برا جلب توجه