چند شبه بیدار میمونم درس میخونم صداشو میشنوم ترس وجودمو میگیره عین کسایی که تو بیداری از درد زجه میزنن اینم تو خواب همونجور بعد قطع میشه یعنی چیشه چرا اینجوری میشه دلم میخواد بترکه از غصه😭
ولش کن بابا اعصاب خودتو سر چیزای چرتی که هر کی از راه میرسه آزرده نکن عزیزم♥️
چرت تویی ک بنظر بقیه میگی چرت پیامی ک واسه اون دادم واسم توام صدق میکنه سرصبح خودمو کنترل کردم چیزی بزبون نیارمو بعد بیایید گریه کنید و حلالیت بگیرید شاید چن روز چن وقت ولی من نشده ازدلم چیزی بیاد بیرون وخدا جوابشو نده چون همیشه مظلوم و ب حق بودم توام واسه چاپلوسی توهین نکن اینجا مکان عمومیه نظر خواستن جنبه ندارید نیایید توهین نکنید من زورم نمیرسه توهین کنم مث شما من فقط میگم خدایاوبتو واگذار میکنم الانم سکوت کردم بعد این پیامم کوچکترین بی حرمتی ازطرف یکیتیون ببینم بازم چیزی نمیگم فقط واگذار میکنم ب بالایی همین و بس ک پاشدی میگی حرفای چرت بقیه اون داشت بمن میگفت توام قشنگ توهینمیکنی
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آهااااا احتمالا همون قرآن نگفته با مردم به نرمی سخن بگویید؟ علاوه بر فیزیک قرآن کاش یکم به محتواش ...
ول کن بابا خواهر بعد میگن چرا از ماها متنفر شدین خب بیا وقتی یه عده قران کردن ملعبه دست خودشون و بعد جالبه دم از قران و قران و شیعه بودن و مسلمونی میزنن بعد میان میگن واگذارت کردیم به خدا 😒😒😒😒ببخشید شما اصلا قران نخون خب ولی یاد بگیر چطور با دیگری رفتار کنی والله به خدا قرآن گفته هر چی دلت خواست بگو جالبه خدا هم نشسته فقط این خانم فرمایش بفرمایند بعد خدا بگه چشم الان نفرینش میکنم 😑😑😑😑 شعور در حد پشم
خودش اومده دل شکسته حرف الکیم میزنه نفرین گرفته دستش نفرین میکنه الهی بیوفته تو دامن هرکی که ...
ولش کن بابا میدونی مسیله چیه طرز تفکرشون که خودشون برتر و والاتر از دیگری میدونن با این رفتارش قشنگ مشخص شد دیگه چیه اولا که من با اسی بودم نه این کاربر که اومده میگه فلان و بهمان دوما پدر خود من هم روحانی بودن پس از این خانوم بهتر درک و شعورم میکشه که قران حرمت داره