2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب ناله میزنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5034 بازدید | 73 پست
ولش کن بابا اعصاب خودتو سر چیزای چرتی که هر کی از راه میرسه آزرده نکن عزیزم♥️

چرت تویی ک بنظر بقیه میگی چرت پیامی ک واسه اون دادم واسم توام صدق میکنه سرصبح خودمو کنترل کردم چیزی بزبون نیارمو بعد بیایید گریه کنید و حلالیت بگیرید شاید چن روز چن وقت ولی من نشده ازدلم چیزی بیاد بیرون وخدا جوابشو نده چون همیشه مظلوم و ب حق بودم توام واسه چاپلوسی توهین نکن اینجا مکان عمومیه نظر خواستن جنبه ندارید نیایید توهین نکنید من زورم نمیرسه توهین کنم مث شما من فقط میگم خدایاوبتو واگذار میکنم الانم سکوت کردم بعد این پیامم کوچکترین بی حرمتی ازطرف یکیتیون ببینم بازم چیزی نمیگم فقط واگذار میکنم ب بالایی همین و بس ک پاشدی میگی حرفای چرت بقیه اون داشت بمن میگفت توام قشنگ توهین‌میکنی

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
گفته بخونید و نشسته وخابیده بخونید ت پاشدی میگی بزارش زیرسرت چرت نگو درست بخون تو بودی کی بود نوشته ...

آهااااا

احتمالا همون قرآن نگفته با مردم به نرمی سخن بگویید؟

علاوه بر فیزیک قرآن کاش یکم به محتواش احترام می کردید 

بعدشم من کامنت ایشونو کامل خوندم نوشته بودن بالای سر نه زیر سر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرت تویی ک بنظر بقیه میگی چرت پیامی ک واسه اون دادم واسم توام صدق میکنه سرصبح خودمو کنترل کردم چیزی ...

به درک که نمیگذری والا 

کسیم نخواسته حلالیت بطلبه که ببخشی

خوبه نعوذبلا خدا نیستی 😏

ریپ نکنا وگرنه خودت میدونی

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ببند بینیم بابا گوزو به حرف گربه سیاه بارون نمیباره دگوری 

خودش اومده دل شکسته 

حرف الکیم میزنه نفرین گرفته دستش نفرین میکنه

الهی بیوفته تو دامن هرکی که نفرین میکنه

هرچی برای هرکی میخواد بخودش برگرده

آهااااا احتمالا همون قرآن نگفته با مردم به نرمی سخن بگویید؟ علاوه بر فیزیک قرآن کاش یکم به محتواش ...

ول کن بابا خواهر  بعد میگن چرا از ماها متنفر شدین خب بیا وقتی یه عده قران کردن ملعبه دست خودشون و بعد جالبه دم از قران و قران و شیعه بودن و مسلمونی میزنن بعد میان میگن واگذارت کردیم به خدا 😒😒😒😒ببخشید شما اصلا قران نخون خب ولی یاد بگیر چطور با دیگری رفتار کنی والله به خدا قرآن گفته هر چی دلت خواست بگو  جالبه خدا هم نشسته فقط این خانم فرمایش بفرمایند بعد خدا بگه چشم الان نفرینش میکنم 😑😑😑😑 شعور در حد پشم 

خودش اومده دل شکسته  حرف الکیم میزنه نفرین گرفته دستش نفرین میکنه الهی بیوفته تو دامن هرکی که ...

ولش کن بابا میدونی مسیله چیه طرز تفکرشون که خودشون برتر و والاتر از دیگری میدونن  با این رفتارش قشنگ مشخص شد  دیگه چیه اولا که من با اسی بودم نه این کاربر که اومده  میگه فلان و بهمان دوما پدر خود من هم روحانی بودن  پس از این خانوم بهتر درک و شعورم میکشه که قران حرمت داره 

ولش کن بابا میدونی مسیله چیه طرز تفکرشون که خودشون برتر و والاتر از دیگری میدونن  با این رفتارش ...

آره بابا حیف وقتمون که هدر بدیم واسه اینا که الکی اومدن مردمو موعظه کنن ولی پشتش چیز دیگه این

آره بابا حیف وقتمون که هدر بدیم واسه اینا که الکی اومدن مردمو موعظه کنن ولی پشتش چیز دیگه این

ول کن بابا عزیزم نمونه بارز این دسته گلمون داریم تو خانواده همسر جان 😑دیگه برای هفت اولادمون بسه 

ول کن بابا عزیزم نمونه بارز این دسته گلمون داریم تو خانواده همسر جان 😑دیگه برای هفت اولادمون بسه&nb ...

بیخیال فدات بیا بریم به تاپیکامون برسیم😂♥️♥️♥️

آره بابا من منتظرم دخترم بخوابه بعد برم دوش بگیرم سحری بخورم به لطف کاربر مادرانه و نفریناش مسلمون ش ...

خدا نکشت وای🤣🤣🤣♥️♥️♥️

ول کن بابا خواهر  بعد میگن چرا از ماها متنفر شدین خب بیا وقتی یه عده قران کردن ملعبه دست خودشون ...

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

کامنت توهین آمیز شما هم به اندازه ایشون جالب نیست

هرچند که باهم هم نظر باشیم دوست عزیز